Welkom op ReinierVis.nl!
Enige tijd geleden ben ik begonnen al mijn DVD films (de namen + plaatjes) op het internet te zetten. Deze site is het resultaat! Voel je vrij om de hele site te bekijken, en om lekker te zoeken tussen de films die ik bezit. Ook zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op de contact pagina.
Monsters, Inc. DVD Top 10
1 Men of Honor Special Edition 6 Die Hard With A Vengeance
2 We Were Soldiers 7 Monsters, Inc.
3 Aladdin Special Edition 8 Taxi
4 Indiana Jones Trilogy 9 Maverick
5 Blue Streak 10 Payback
Nightmare Before Christmas, The Nightmare Before Christmas, The
In The night Before Christmas raakt Jack Skellington, De pompoenenkoning van Haloween stad, verveeld van de jaarlijkse routine van Haloween.
Hij vat het plan op om de kerstman te vervangen, maar door zijn goedbedoelde missie raakt de kerstman in gevaar!
Hoe moet dat nu verder en wie zal Kerstmis redden?
Meer info »
Aristokatten, De Aristokatten, De
Het verhaal begint in Parijs, waar een aardige en excentrieke Madam haar gehele bezit nalaat aan haar geliefde high-society katten. Maar Edgar, haar hebzuchtige butler, wil zelf het geld erven. Hij ontvoert de zachtaardige Duchess en haar drie ondeugende kleintjes, en laat ze op het Franse platteland aan hun lot over. Gelukkig komt er hulp van de bijdehante straatkat Thomas O'Malley om de avontuurlijke terugweg naar Parijs aan te vatten.
Meer info »
Alice in Wonderland Alice in Wonderland
Op een zomerdag ziet Alice een wit konijn met een klok voorbijrennen. Ze rent 't dier na, maar valt pardoes in een konijnenhol. In het mysterieuze kleine kamertje zegt de deurknop haar een slokje te nemen van het flesje op tafel. Het toverdrankje maakt haar zo klein dat ze zelfs door het sleutelgat kan kruipen. Verdrietig geworden komt ze terecht in een wonderbaarlijke droomwereld waar ze allerlei avonturen beleeft.
Meer info »
Dombo Dombo
Wanneer mevrouw Jumbo haar kleine baby-olifantje op de wereld zet, is hij het gesprek van de dag in het circus. Maar met zijn te grote oren wordt baby Dumbo bespot en verstoten door de andere dieren. Geholpen door de guitige muis Timothy en met doorzettingsvermogen, wat geluk en opmerkelijke moed overtreft Dumbo echter ieders stoutste verwachtingen.
Meer info »
Taran en de Toverketel Taran en de Toverketel
In het mystieke land PredaniŽ neemt het jongetje Taran een heldhaftige taak op zich. Samen met een magisch zwaard moet Taran zien te voorkomen dat de boosaardige Hoornkoning de bovennatuurlijke krachten van een mysterieuze toverketel zal oproepen! Geholpen door de mooie prinses Elonie, Gorgi, het grappige harige schepseltje, en een schattig helderziend varkentje, verslaat Taran zijn afschrikwekkende vijand en leert onderweg de kracht van vriendschap kennen!
Meer info »
Jungle Book 2 Jungle Book 2
Het verhaal begint als Mowgli, het jongetje dat in de jungle is opgegroeid, zijn dierenvrienden verlaat om in het mensendorp te gaan wonen. Daar begint Mowgli een nieuw leven met een liefhebbende familie, waaronder zijn keine broertje Ranjan en zijn nieuwe vriendinnetje Shanti met de mooie bruine ogen.
Meer info »
24: Season Three 24: Season Three
Wie kun je nog vertrouwen als de mensen die hebben gezworen je te beschermen, tegen je samenspannen?

Het aftellen is begonnen.
Meer info »
De Drie Musketiers De Drie Musketiers
De vrienden Mickey, Donald en Goofy zijn eenvoudige conciŽrges die als grote droom hebben dat ze musketier willen worden. Hun levens worden overhoop gehaald als Boris Boef hen gebruikt voor een complot om het koninkrijk van prinses minnie te ontdoen.
Mickey, Donald en Goofy zien er misschien niet uit als helden, maar ze hebben wel een verrassing in petto voor Boris Boef.
Meer info »
dd woensdag 15 Augustus 2018
Queen Amidala
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: