Welkom op ReinierVis.nl!
Enige tijd geleden ben ik begonnen al mijn DVD films (de namen + plaatjes) op het internet te zetten. Deze site is het resultaat! Voel je vrij om de hele site te bekijken, en om lekker te zoeken tussen de films die ik bezit. Ook zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op de contact pagina.
Monsters, Inc. DVD Top 10
1 Men of Honor Special Edition 6 Die Hard With A Vengeance
2 We Were Soldiers 7 Monsters, Inc.
3 Aladdin Special Edition 8 Taxi
4 Indiana Jones Trilogy 9 Maverick
5 Blue Streak 10 Payback
Family Man, The Family Man, The
Steenrijke yup Jack heeft het prima voor elkaar. Hij heeft een luxe ruim appartement, een supersnelle Ferrari, gigantisch veel geld, en hji is hardstikke vrijgezel.

Dan wordt hij op een ochtend gewekt door... zijn hond, zijn twee kinderen en zijn vrouw in hun doodnormale huis in een heel gewone buurt! Alles is plotseling anders, heel burgerlijk. Zijn appartement is opeens niet meer van hem, en op zijn werk hebben ze nooit van hem gehoord.
Wat is er in hemelsnaam aan de hand???
Meer info »
Robin Hood Robin Hood
Engeland voert oorlog en wordt geregeerd door een valse koning! De hebzuchtige prins Jan en zijn gluiperige maat Graaf Slis vragen veel te veel belastinggels aan de inwoners van Nottingham. Maar de schurk Robin Hood beleeft samen met zijn trouwe kameraad kleine Jan en zijn toegewijde groep vrolijke volgeling het ene avontuur na het andere om de prins te slim af te zijn. Robin rust niet tot hij de hand van Jonkvrouw Marian wint en zorgt ervoor dat Koning Richard terugkomt op de troon.
Meer info »
Deuce Bigalow: Male Gigolo Deuce Bigalow: Male Gigolo
Deuce, van beroep aquariumschoonmaker, heeft dringend de behoefte aan geld om snel de schade te kunnen herstellen die hij heeft veroorzaakt aan het luxe appartement van één van zijn klanten in Malibu! Deuce besluit dat de enige manier om uit deze hopeloze situatie te komen een carièrewisseling is. Dan begint de gekte pas goed, want Deuce gaat 's werelds oudste beroep uitoefenen... voor elke vrouw te huur!
Meer info »
Groundhog Day Groundhog Day
Bill Murray is at his wry, wisecracking best in this riotous romantic comedy about a weatherman caught in a personal time warp on the worst day of his life.

After a suprise blizzard traps him in small-town hell, things get even worse; Phil wakes the next morning to find it's Groundhog Day all over again... and again... and again.
Meer info »
Robbie Williams Show, The Robbie Williams Show, The
If you're lookin' for Robbie you've come to the right place!

The Robbie Williams Show was in many ways his comeback concert, having taken a year off from performing.
Robbie gave a respectful nod and a wiggle to Elvis before launching into an adrenalin filled performance, captured here on DVD in Stero and 5.1 Surround Sound.
Meer info »
It It
Dertig jaar geleden werd het stadje Derry geteisterd door een serie mysterieuze kinder-verdwijningen. Zeven kinderen zweren op dat moment wraak te zullen nemen op de geheimzinnige, bovennatuurlijke clown-annex-moordenaar, die veralsnog onvindbaar schijnt te zijn. Dertig jaar later doemt 'IT' weer op. De zeven vrienden moeten nu hun oude eed van weleer waarmaken en de strijdbijl tegen het kwaad opnemen.
Meer info »
Labyrinth: Superbit Labyrinth: Superbit
Frustrated with baby-sitting on yet another weekend night, Sarah summons the Goblins from het favourite book, "Labyrinth", to take her baby step-mother away. When little Toby actually disappears, Sarah must follow him into the world of her fairy tale to resque him from the wicked Goblin King.
Meer info »
Steal Steal
Vier razendsnelle bankrovers gaan op geheel eigen wijze te werk. Hoe spectaculairder de roof, hoe beter, als ze maar uit handen van de politie blijven. De mooie rechercheur Karen , die de zaak onderzoekt, belandt in bed met een van de rovers, Slim. Als Slim uiteindelijk de beroving van zijn leven beraamd, waarmee hij en zijn handlangers van hun pensioen kunnen gaan genieten, komen de vier bankrovers tussen twee vuren te zitten. Een corrupte rechercheur aan de ene kant en de maffia aan de andere kant.
Meer info »
dd zondag 24 Maart 2019
Queen Amidala
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: