Welkom op ReinierVis.nl!
Enige tijd geleden ben ik begonnen al mijn DVD films (de namen + plaatjes) op het internet te zetten. Deze site is het resultaat! Voel je vrij om de hele site te bekijken, en om lekker te zoeken tussen de films die ik bezit. Ook zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op de contact pagina.
Monsters, Inc. DVD Top 10
1 Men of Honor Special Edition 6 Die Hard With A Vengeance
2 We Were Soldiers 7 Monsters, Inc.
3 Aladdin Special Edition 8 Taxi
4 Indiana Jones Trilogy 9 Maverick
5 Blue Streak 10 Payback
24: Season One 24: Season One
Terroristen plannen een aanslag op een presidentskandidaat. Mijn dochter is ontvoerd. En collega's zijn wellicht betrokken in beide zaken. Ik ben Jack Bauer, hoofd van een anti-terrorist-eenheid. Dit is de langste dag van mijn leven.
Meer info »
24: Season Two 24: Season Two
In de climax van het eerste seizoen wist Jack Bauer als hoofd van de afdeling contraterrorisme van Los Angeles een moordpoging op senator David Palmer te verijdelen. Maar Jacks vrouw Teri werd wel gedood, en in dit tweede seizoen moeten Jack en z'n dochter Kim leren omgaan met dat verlies... Jack, inactief sinds het overlijden van z'n vrouw, wordt opnieuw door Palmer, ondertussen president, gevraagd om een nieuw terroristisch complot dat de hele wereld bedreigt, te bestrijden.
Meer info »
Who Framed Roger Rabbit Who Framed Roger Rabbit
Een man, een vrouw en een konijn hebben een driehoeksverhouding vol moeilijkheden. De man is Eddie Valiant, een uitgerangeerde, tekenfilmfiguren hatende privé detective, die ingehuurd wordt om een moordenaar op te sporen. De vrouw is de welgevormde Jessica, de vriendin van konijn Roger Rabbit. Deze laatste, een van de sterren bij Maroon Cartoon Studios, wordt verdacht van moord op filmbons Acne, die gespot is in een amoureuze omstrengeling met Jessica. Dan laat Jessica ook een oogje vallen op detective Eddie...
Meer info »
Mask, The Mask, The
Stanley is een onopvallende, saaie bankbediende. Zijn leven verandert wel heel ingrijpend als hij een antiek masker met magische krachten vindt waardoor hij transformeert in een onweer-staanbare en gevatte superheld. In zijn nieuwe gedaante ontmoet Stanley zijn bloedmooie vriendin en gaat hij de strijd aan met de politie en bankovervallers... tot hij zijn masker kwijtraakt.
Meer info »
Game, The Game, The
Nicholas, een steenrijke zakenman krijgt van zijn broer Conrad als verjaardagsgeschenk de toegang tot een mysterieus spel. 'The Game' blijkt een overheersende wedstrijd te zijn met slechts één regel: er zijn geen regels! Wanneer Nicholas dit eindelijk beseft, is het te laat en is er geen weg meer terug. Zijn eens zo geordende leventje wordt totaal overhoop gegooid. Bij de confrontatie met zichzelf, verraad en paranoïa, is winnen niet meer van belang. Overleven is belangrijker.
Meer info »
Independence Day Independence Day
Het schouwspel begint met de verschijning van gigantische ruimte-schepen. Verbijstering slaat om in doodsangst als de schepen enorme vernietigende vuurstralen op steden over de gehele wereld richten. De enige hoop om te overleven ligt nu in de handen van standvastige doordouwers, die samenspannen voor een laatste aanval tegen de invasiemacht, voordat de mensheid vernietigd wordt.
Meer info »
Scary Movie 3 Scary Movie 3
3 times the laughs! 3 times the horror! 3 times the stars! Charlie Sheen, Anna Faris, Eddie Griffin, Queen Latifah, Regina Hall and Denise Richards take Scary Movie 3 to unprecedented levels of hysterically twisted comedy.
Meer info »
We Were Soldiers We Were Soldiers
De M-16-salvo's en granaatinslagen vliegen je om de oren in deze eerste grote slag van de Viëtnamoorlog. 400 onervaren Amerikaanse militairen worden in 'The Valley of Death' omsingeld door een verpletterende overmacht van 2000 zwaarbewapende Viëtnamese soldaten. Ze zitten als ratten in de val. Steun van de mariniers krijgen ze niet en wanhopig proberen ze de verwoestende Viëtnamese aanvallen te overleven. Ze hebben geen keuze, er zit maar één ding op : een verschrikkelijk gevecht op leven en dood.
Meer info »
dd woensdag 22 Mei 2019
General Grievous
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: