Welkom op ReinierVis.nl!
Enige tijd geleden ben ik begonnen al mijn DVD films (de namen + plaatjes) op het internet te zetten. Deze site is het resultaat! Voel je vrij om de hele site te bekijken, en om lekker te zoeken tussen de films die ik bezit. Ook zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op de contact pagina.
Monsters, Inc. DVD Top 10
1 Men of Honor Special Edition 6 Die Hard With A Vengeance
2 We Were Soldiers 7 Monsters, Inc.
3 Aladdin Special Edition 8 Taxi
4 Indiana Jones Trilogy 9 Maverick
5 Blue Streak 10 Payback
Aladdin Special Edition Aladdin Special Edition
In het hart van een betoverde stad proberen een gewone jongen en zijn ondeugende aapje Abu om de vrijzinnige Prinses Jasmine uit handen van de boze tovenaar Jafar te redden. Aladdin's leven verandert op slag wanneer hij over een wonderlamp wrijft, waaruit de vrolijke geest verschijnt die Aladdin kan veranderen in een echte prins.
Meer info »
Merlijn de Tovenaar Merlijn de Tovenaar
De keukenjongen Wart krijgt verbazingwekkende levenslessen van de tovenaar Merlijn, die hem verandert in een vis, een vogel en een eekhoorn.
Deze lessen helpen de jongen het gouden wonderzwaard weg te halen, dat muurvast zit in een grote steen.
Hierdoor zal Wart worden gekroond tot Arthur, de koning van Engeland!
Meer info »
Star Wars Episode 4, A New Hope Star Wars Episode 4, A New Hope
De Jedi-ridders zijn uitgeroeid en het Keizerrijk houdt de galaxy in een ijzeren greep. Een kleine groep Rebellen durft het aan terug te vechten door het stelen van de geheime plannen voor het ultieme wapen van het Rijk: de Ster des Doods.
Meer info »
Star Wars Episode 5, The Empire Strikes Back Star Wars Episode 5, The Empire Strikes Back
Het zijn donkere tijden voor de rebellen. Na een verwoestende aanval op hun basis op de ijsplaneet Hoth worden de Rebellen achtervolgd door het Keizerrijk.
Meer info »
Star Wars Episode 6, Return of the Jedi Star Wars Episode 6, Return of the Jedi
In het spectaculaire laatste deel van de Star Wars-saga gan Luke Skywalker en Prinses Leia naar de planeet Tatooine om Han Solo te redden. Hiervoor moeten ze infiltreren in de hofhouding van Jabba the Hutt, een van de gevaarlijkste gangsters in de galaxy.
Meer info »
24: Season One 24: Season One
Terroristen plannen een aanslag op een presidentskandidaat. Mijn dochter is ontvoerd. En collega's zijn wellicht betrokken in beide zaken. Ik ben Jack Bauer, hoofd van een anti-terrorist-eenheid. Dit is de langste dag van mijn leven.
Meer info »
24: Season Two 24: Season Two
In de climax van het eerste seizoen wist Jack Bauer als hoofd van de afdeling contraterrorisme van Los Angeles een moordpoging op senator David Palmer te verijdelen. Maar Jacks vrouw Teri werd wel gedood, en in dit tweede seizoen moeten Jack en z'n dochter Kim leren omgaan met dat verlies... Jack, inactief sinds het overlijden van z'n vrouw, wordt opnieuw door Palmer, ondertussen president, gevraagd om een nieuw terroristisch complot dat de hele wereld bedreigt, te bestrijden.
Meer info »
Who Framed Roger Rabbit Who Framed Roger Rabbit
Een man, een vrouw en een konijn hebben een driehoeksverhouding vol moeilijkheden. De man is Eddie Valiant, een uitgerangeerde, tekenfilmfiguren hatende privé detective, die ingehuurd wordt om een moordenaar op te sporen. De vrouw is de welgevormde Jessica, de vriendin van konijn Roger Rabbit. Deze laatste, een van de sterren bij Maroon Cartoon Studios, wordt verdacht van moord op filmbons Acne, die gespot is in een amoureuze omstrengeling met Jessica. Dan laat Jessica ook een oogje vallen op detective Eddie...
Meer info »
dd zondag 24 September 2023
General Grievous
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: