Welkom op ReinierVis.nl!
Enige tijd geleden ben ik begonnen al mijn DVD films (de namen + plaatjes) op het internet te zetten. Deze site is het resultaat! Voel je vrij om de hele site te bekijken, en om lekker te zoeken tussen de films die ik bezit. Ook zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op de contact pagina.
Monsters, Inc. DVD Top 10
1 Men of Honor Special Edition 6 Die Hard With A Vengeance
2 We Were Soldiers 7 Monsters, Inc.
3 Aladdin Special Edition 8 Taxi
4 Indiana Jones Trilogy 9 Maverick
5 Blue Streak 10 Payback
Taxi 3 Taxi 3
Zet je schrap en doe de autogordels maar weer om. Met de voet stevig op het gaspedaal is waaghals en taxichauffeur DaniŽl terug voor zijn derde avontuur. De politie, onder leiding van commissaris Gilbert en adjudant Emilien, staat voor een raadsel. Steeds weer weten gangsters die Marseille onveilig maken te ontlomen door zich te verkleden als kerstmannen en nu de kerstdagen voor de deur staan houden Gilbert en Emilien hun hart vast.
Meer info »
Muppet Treasure Island Muppet Treasure Island
Het begint allemaal als de jonge Jim Hawkins een verloren gewaande kaart erft waarop staat waar de beroemde piratenschat van Kapitein Flint ligt. Jim huurt het grote schip de Hispaniola, waarop hij kennis maakt met de goede kapitein Smollett (Kermit de Kikker) en de slechte, maar charmante Long John Silver (Tim Curry). Ze varen de grote, open zee op met hun hoofd vol avontuur en gouden piratenschatkisten voor ogen. Maar achter iedere golf gaat groot gevaar schuil - waaronder Benjamina Gunn (Miss Piggy), de op Schateiland aanbeden Godin van de Liefde, die er een stuk minder gevaarlijk uitziet dan ze is!
Meer info »
Phonebooth Phonebooth
Stu krijgt een telefoontje van een sluipschutter en kan geen kant op. Eťn telefoontje kan iemands leven beÔnvloeden en zelfs beŽindigen. Dit overkomt Stu Shepard, een media consultant die e drang om een rinkelende publieke telefoon op te nemen niet kan weerstaan.
Meer info »
Beautiful Mind, A Beautiful Mind, A
De briljante wiskundige John Nash raakt net wanneer hij op het punt staat internationaal erkend te worden, betrokken bij een mysterieuze samenzwering. Zijn toegewijde vrouw is de enige die hem nu kan helpen in dit indrukwekkende verhaal over moed, passie en overwinning.
Meer info »
K3 Show - Toveren Tour K3 Show - Toveren Tour
Karen Kristel en Kathleen gaan op avontuur met Meester Tovenaar Carolus Van Barkenstein en maken een betoverende reis op zoek naar 'het grootste geluk dat er bestaat'.

Dansend op het ritme van de zomer met "Feest" en vele andere magische liedjes proberen de meisjes 3 moeilijke goocheltrucjes tot een goed einde te brengen.
Meer info »
The Hulk The Hulk
Meer info »
Final Destination 2 Final Destination 2
Kimberly krijgt een onheilspellend visioen terwijl ze met haar vrienden op de snelweg rijdt. Een boomstam die op de weg valt, brengt een kettingreactie teweeg waarbij tientallen mensen gruwelijk aan hun eind komen. Ze blokkeert de weg en ziet het leven gered van de automobilisten achter haar. Helaas laat de dood zich niet zo makkelijk aftroeven.
Meer info »
Lilo & Stitch Lilo & Stitch
Op het weelderige, tropische HawaÔ adopteert het eenzame meisje Lilo een onschuldig jong hondje (dat denkt ze tenminste dat het is). Ze weet niet dat Stitch een ondeugend ruimtewezen us dat van een verre planeet is ontsnapt. Stitch heeft Lilo nodig om hem te beschermen tegen de buitenardse jagers die hem kost wat het kost willen vangen
Meer info »
dd maandag 19 Augustus 2019
Boba Fett
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: