Welkom op ReinierVis.nl!
Enige tijd geleden ben ik begonnen al mijn DVD films (de namen + plaatjes) op het internet te zetten. Deze site is het resultaat! Voel je vrij om de hele site te bekijken, en om lekker te zoeken tussen de films die ik bezit. Ook zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op de contact pagina.
Monsters, Inc. DVD Top 10
1 Men of Honor Special Edition 6 Die Hard With A Vengeance
2 We Were Soldiers 7 Monsters, Inc.
3 Aladdin Special Edition 8 Taxi
4 Indiana Jones Trilogy 9 Maverick
5 Blue Streak 10 Payback
Hercules Hercules
Hercules, een schijnbaar gewone jongen, ontdekt op een dag dat hij de zoon is van de oppergod Zeus. Om terug te kunnen keren naar zijn vader, zal hij zich eerst als een echte held moeten bewijzen.
Hercules' terugkeer wordt bijna onmogelijk gemaakt door de slechterik Hades; een komisch heethoofd die probeert het universum te veroveren, waarbij zijn onhandige maatjes Pijn en Paniek niet bepaald een grote hulp zijn!
Meer info »
Kill Bill Vol.1 Kill Bill Vol.1
'The Bride' maakte ooit deel uit van een groep vrouwelijke huurmoordenaars. Haar leider, Bill, heeft zich samen met de anderen tegen haar gekeerd. Vier jaar later ontwaakt 'The Bride' uit de coma waar ze door toedoen van haar ex-collega's in belandde. Nu is ze uit op wraak...
Meer info »
Terminator 3, Rise of the Machines Terminator 3, Rise of the Machines
Arnold Schwarzenegger is terug in de rol van de Terminator, één van de meest legendarische film-saga's aller tijden!
Hij krijgt te maken met een nieuwe tegenstander, een bloedmooie vrouwelijke Terminatrix. Non-stop actie, waanzinnige special effects en nooit eerder vertoonde stunts maken Terminator 3: Rise of the Machines tot een spektakel dat je keer op keer opnieuw wilt beleven.
Meer info »
League of Extraordinary Gentlemen League of Extraordinary Gentlemen
's Werelds grootste avonturier. Allan Quartermain, leidt de LEAGUE OF EXTRAORDINARY GENTLEMEN, een groep van zeven individuen met legendarische krachten. Deze groep superhelden wordt gevormd door onder meer een kapitein, een jager, en vampier, een onsterfelijke en een onzichtbare man. Ook al zijn ze allen van nature individualisten, ze zijn genoodzaakt op elkaar te vertrouwen om binnen 96 uur de wereld van zijn ondergang te redden...
Meer info »
Toy Story Toy Story
Toy Story, een meeslepend verhaal over hoe rivaliteit kan omslaan in vriendschap, laat je kennismaken met vele hartverwarmende karakters, waaronder cowboy Woody en Buzz Lightyear, een futuristisch actiefiguurtje. Samen met een cast vrolijke vriendjes zal Toy Story de hele familie laten genieten van de actie, het avontuur en de vele lachsalvo's. Toy Story, een mijlpaal op het gebied van vernieuwende animatietechnieken.
Meer info »
Robbie Williams, Live At Knebworth Robbie Williams, Live At Knebworth
Over one million people saw Robbie Williams on his European Summer Tour of 2003.
375.000 of those were at Knebworth Park on the 1st, 2nd and 3rd August.
Meer info »
Big Lebowski, The Big Lebowski, The
Jeff Lebowski, alias 'The Dude' is een oude hippie met weinig verlangens: rondlummelen en regelmatig bowlen met zijn vriend Walter. Zijn gezapige leventje wordt verstoord wanneer een stel gangsters zijn huis binnenvallen, hem in elkaar slaan en zijn vloerkleed 'bezoedelen'.
Meer info »
Bad Boys II Bad Boys II
De grootste herrieschoppers zijn terug!
De Bad Boys komen een nieuw drugskartel van XTC op het spoor waardoor ze niet alleen de straten van Miami 'onveilig' maken, maar ook het binnenland van Cuba op z'n kop zetten. De zaak wordt extra ingewikkeld als blijkt dat de zus van Marcus niet alleen betrokken is bij de drugsbende, maar ook een geheime relatie heeft met Mike...
Meer info »
dd donderdag 21 Februari 2019
Queen Amidala
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: