Welkom op ReinierVis.nl!
Enige tijd geleden ben ik begonnen al mijn DVD films (de namen + plaatjes) op het internet te zetten. Deze site is het resultaat! Voel je vrij om de hele site te bekijken, en om lekker te zoeken tussen de films die ik bezit. Ook zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op de contact pagina.
Monsters, Inc. DVD Top 10
1 Men of Honor Special Edition 6 Die Hard With A Vengeance
2 We Were Soldiers 7 Monsters, Inc.
3 Aladdin Special Edition 8 Taxi
4 Indiana Jones Trilogy 9 Maverick
5 Blue Streak 10 Payback
A.I. Artificial Intelligence A.I. Artificial Intelligence
De wetenschap heeft een duizelingwekkend hoge vlucht genomen en zeer ontwikkelde robots - Mechas - helpen de mensen in alle aspecten van hun leven. Maar David, een prototype kindrobot dat geprogrammeerd is om onvoorwaardelijke liefde te geven, wordt door z'n menselijke familie gedumpt. In een vreemde, wrede wereld gaat David op zoek naar wie hij echt is.
Meer info »
Charlie's Angels: Full Throttle Charlie's Angels: Full Throttle
De Angels zijn terug! Dylan, Natalie en Alex moeten het opnemen tegen Madison Lee, een voormalige Angel die zich tot het kwaad heeft bekeerd. Ze werkt samen met een oude vijand uit Dylan's verleden en is vastbesloten om de Angels een enkele reis naar de hemel te bezorgen...
Meer info »
Italian Job, The Italian Job, The
Het plan was tot in de puntjes uitgedachtde, de uitvoering perfect. Charlie Croker zette de kraak van zijn leven, maar hield geen rekening met eventueel verraad. Nu wil Charlie niet alleen zijn geld terug, hij wil ook wraak. Vergezeld door een beeldschone kluiskraker gaan Croker en zijn team achter de buit aan en raken zij verzeild in een adembenemende achtervolging door, boven en onder de straten van Los Angeles.
Meer info »
Tomb Raider 2, The Cradle of Life Tomb Raider 2, The Cradle of Life
Voor deze zaak schakelt Lara haar ex-partner Terry Sheridan in, een gevaarlijke huurling die Lara en hun land in het verleden heeft verraden. Lara weet dat Terry Sheridan de juiste man is voor deze missie, maar kan ze hem nog vertrouwen?
Meer info »
Tomb Raider Tomb Raider
Het zoeken naar verloren rijkdommen en kostbare schatten, en de afstraffing van schurken: alledaagse praktijken voor avonturier Lara Croft. Een verborgen geheim uit haar vader's verleden leidt haar tot de grootste uitdaging van haar leven: de Driehoek, een legendarisch 'artifact' met het vermogen om ruimte en tijd te veranderen.
Meer info »
Nightmare Before Christmas, The Nightmare Before Christmas, The
In The night Before Christmas raakt Jack Skellington, De pompoenenkoning van Haloween stad, verveeld van de jaarlijkse routine van Haloween.
Hij vat het plan op om de kerstman te vervangen, maar door zijn goedbedoelde missie raakt de kerstman in gevaar!
Hoe moet dat nu verder en wie zal Kerstmis redden?
Meer info »
Aristokatten, De Aristokatten, De
Het verhaal begint in Parijs, waar een aardige en excentrieke Madam haar gehele bezit nalaat aan haar geliefde high-society katten. Maar Edgar, haar hebzuchtige butler, wil zelf het geld erven. Hij ontvoert de zachtaardige Duchess en haar drie ondeugende kleintjes, en laat ze op het Franse platteland aan hun lot over. Gelukkig komt er hulp van de bijdehante straatkat Thomas O'Malley om de avontuurlijke terugweg naar Parijs aan te vatten.
Meer info »
Alice in Wonderland Alice in Wonderland
Op een zomerdag ziet Alice een wit konijn met een klok voorbijrennen. Ze rent 't dier na, maar valt pardoes in een konijnenhol. In het mysterieuze kleine kamertje zegt de deurknop haar een slokje te nemen van het flesje op tafel. Het toverdrankje maakt haar zo klein dat ze zelfs door het sleutelgat kan kruipen. Verdrietig geworden komt ze terecht in een wonderbaarlijke droomwereld waar ze allerlei avonturen beleeft.
Meer info »
dd maandag 19 Augustus 2019
Obi-Wan Kenobi
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: