Welkom op ReinierVis.nl!
Enige tijd geleden ben ik begonnen al mijn DVD films (de namen + plaatjes) op het internet te zetten. Deze site is het resultaat! Voel je vrij om de hele site te bekijken, en om lekker te zoeken tussen de films die ik bezit. Ook zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op de contact pagina.
Monsters, Inc. DVD Top 10
1 Men of Honor Special Edition 6 Die Hard With A Vengeance
2 We Were Soldiers 7 Monsters, Inc.
3 Aladdin Special Edition 8 Taxi
4 Indiana Jones Trilogy 9 Maverick
5 Blue Streak 10 Payback
Home Alone Home Alone
Het zal je maar gebeuren! Je ouders gaan op vakantie en ze laten jou achter in dat grote huis! Als er dan ook nog inbrekers het op dat huis hebben voorzien, heb je de poppen aan het dansen.
Maar onze kleine held Kevin (Macaulay Culkin) weet wel raad met deze boeven. De twee inbrekers hebben geen verweer tegen de slimme valstrikken die Kevin voor ze klaar heeft staan.
Meer info »
National Security National Security
Earl en Hank ontmoeten elkaar als Hank Earl onterecht arresteert. Earl was net ontslagen uit het opleidingsprogramma van de LAPD en Hank wordt na dit voorval ontslagen als politieagent. Ze worden collega's bij een beveiligingsbedrijf maar staan natuurlijk niet te springen om samen te werken... Wanneer zij een smokkelzaak op het spoor komen, moeten ze wel een team vormen om de zaak op te lossen en dat zou wel eens kunnen gaan lukken... als ze elkaar niet eerst afmaken!
Meer info »
Total Recall Total Recall
Het is 2048. Douglas Quaid heeft nachtmerries over de planeet Mars. Bij een bedrijf dat valse herinneringen implanteert, maakt hij een ingebeelde 'reis' naar de kolonie op de rode planeet. Dat gaat vreselijk verkeerd. Als hij weer bijkomt herinnert hij zich dat hij een geheim agent is die op Mars vocht tegen de plaatselijke dictator. Opeens wordt hij genadeloos opgejaagd door huurmoordenaars, waaronder zijn eigen vrouw.
Meer info »
Rules of Engagement Rules of Engagement
Childers geeft leiding aan een militaire missie in Yemen waar de Amerikaanse ambassare belaagd wordt door een grote groep demonstranten. Wanneer de mariniers de amerikaanse ambassadeur en zijn gezin trachten te evacueren, worden er "onschuldige burgers" gedood.
Meer info »
Bruce Almighty Bruce Almighty
Bruce Nolan woont in Buffalo, New York en werkt als tv journalist, met als specialisatie: verhalen met een persoonlijk element. Ondanks zijn populariteit en de liefde van zijn vriendin Grace, is hij op persoonlijk vlak totaal niet gelukkig. Bruce vindt dat de wereld hem niet eerlijk behandelt.
Meer info »
American Pie 2 American Pie 2
De Jongens van American Pie zijn weer bij elkaar en willen maar één ding: seks!

Een jaar is verstreken, het is tijd voor een reünie. De locatie is een tot feestcentrum omgebouwd strandhuis dat garant moet staan voor een fantastische zomer.
Meer info »
American Pie American Pie
Enkele schoolvrienden besluiten hun zielige reputatie van SEKSUELE LOSERS vaarwel te zeggen en eindelijk eens actie te ondernemen. Gedreven door GIERENDE HORMONEN, maar hopeloos onervaren, proberen ze te scoren bij de vrouwen. De klunzige JIM, de nerveuze KEVIN, sportheld OZ en de mysterieuze FINCH sluiten een pact: vóór het eindaxemenfeest moeten ze ontmaagd zijn.
Meer info »
Animatrix, The Animatrix, The
Welcome to The Animatrix, a visionary fusion of CG-animation and Japanese animé from the world's most revered animé directors. Experience the prequel to The Matrix and learn about the last cities of mankind, the war with the machines and humanity's ultimate downfall. Witness the Final Flight of the Osiris, which sets the stage for The Matrix Reloaded movie and Enter the Matrix video game. Grasp a more complete understanding of The Matrix available nowhere else. Expand your mind even further as you unlock a dazzling arsenal of Bonus Materials. It's time to plug in.
Meer info »
dd maandag 19 Augustus 2019
Darth Vader
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: