Welkom op ReinierVis.nl!
Enige tijd geleden ben ik begonnen al mijn DVD films (de namen + plaatjes) op het internet te zetten. Deze site is het resultaat! Voel je vrij om de hele site te bekijken, en om lekker te zoeken tussen de films die ik bezit. Ook zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op de contact pagina.
Monsters, Inc. DVD Top 10
1 Men of Honor Special Edition 6 Die Hard With A Vengeance
2 We Were Soldiers 7 Monsters, Inc.
3 Aladdin Special Edition 8 Taxi
4 Indiana Jones Trilogy 9 Maverick
5 Blue Streak 10 Payback
Steal Steal
Vier razendsnelle bankrovers gaan op geheel eigen wijze te werk. Hoe spectaculairder de roof, hoe beter, als ze maar uit handen van de politie blijven. De mooie rechercheur Karen , die de zaak onderzoekt, belandt in bed met een van de rovers, Slim. Als Slim uiteindelijk de beroving van zijn leven beraamd, waarmee hij en zijn handlangers van hun pensioen kunnen gaan genieten, komen de vier bankrovers tussen twee vuren te zitten. Een corrupte rechercheur aan de ene kant en de maffia aan de andere kant.
Meer info »
Behind Enemy Lines Behind Enemy Lines
Wanneer luitenant van de Amerikaanse marine Chris Burnett tijdens een verkenningsvlucht over BosniŽ wordt neergeschoten, moet hij vechten om te overleven, uit handen van vijandelijke Servische strijdkrachten te blijven en alleen terug te keren. Ondertussen probeert de baas van Burnett, tegen de strikte NAVO-richtlijnen in, een rebelse bevrijdingsactie op touw te zetten om de Amerikaanse held weer veilig thuis te brengen.
Meer info »
Red Dragon Red Dragon
Wanneer FBI-agent Will Graham vervroegd uit dienst wil, wordt hij teruggehaald om achter een seriemoordenaar, bekend onder de naam "The Tooth Fairy", aan te gaan. Om deze ijskoude, gewelddadige moordenaar een halt toe te roepen, is Graham gedwongen de gedachten en hersenspinsels van Dr. Hannibal Lecter toe te laten in zijn hoofd.
Meer info »
Silence of the Lambs, The Silence of the Lambs, The
Een massamoordenaar is voortvluchtig. De psychopathische seriemoordenaar "Buffalo Bill" maakt zijn slachtoffers onder jonge vrouwen en vilt ze daarna. De FBI schakelt de jonge studente Clarice Starling in om deze maniak te vinden. Hiervoor heeft zij de hulp nodig van Dr. Hannibal Lecter, die beter bekend staat als Hannibal the Cannibal...
Meer info »
Hannibal Hannibal
Tien jaar zijn voorbij gegaan sinds Dr. Hannibal Lecter ontsnapte en FBI-agente Clarice Starling hem ondervroeg in een gevangenis-hospitaal voor geestelijk gestoorde criminelen. Dr. Lecter is nu op vrije voeten in Europa waar hij in alle vrijheid kan doorgaan met zijn macabere activiteiten.
Meer info »
Reign of Fire Reign of Fire
Tijdens bouwwerkzaamheden in Londen is de twaalfjarige Quinn getuige van het ontwaken van een mythisch vuurspuwend wezen. In een razend tempo begint het zich voort te planten en twintig jaar later is vrijwel de hele aarde verschroeid en wordt de mens met uitsterven bedreigd door de vraatzuchtige draken.
Meer info »
Sum of all Fears, The Sum of all Fears, The
Nadat de President van Rusland sterft en wordt opgevolgd door een man met een duister verleden leeft in Amerika de angst voor de Koude Oorlog weer op. Maar de Oost-West spanningen komen tot een uitbarsting wanneer de CIA vermoedt dat rebelse Russische wetenschappers meer kernwapens aan het ontwikkelen zijn. Wanneer Jack Ryan door CIA-directeur William Cabot wordt ingeschakeld, volgt hij een gevaarlijk spoor dat naar een schokkend slot voert: terroristen zijn van plan een oorlog tussen de V.S. en Rusland uit te lokken..
Meer info »
Bourne Identity, The Bourne Identity, The
Jason Bourne wordt gered uit zee en lijdt aan geheugenverlies. Hij is bijna dood en heeft niets anders bij zich dan kogels in zijn rug en het bankrekeningnummer van een Zwitserse bank in zijn heup. Hoewel hij totaal geen identiteit en achtergrond heeft, is hij buitengewoon goed in vechten en zelfverdediging en spreekt hij veel talen. Dit duidt op een gevaarlijk verleden.
Meer info »
dd zondag 24 September 2023
Obi-Wan Kenobi
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: