Welkom op ReinierVis.nl!
Enige tijd geleden ben ik begonnen al mijn DVD films (de namen + plaatjes) op het internet te zetten. Deze site is het resultaat! Voel je vrij om de hele site te bekijken, en om lekker te zoeken tussen de films die ik bezit. Ook zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op de contact pagina.
Monsters, Inc. DVD Top 10
1 Men of Honor Special Edition 6 Die Hard With A Vengeance
2 We Were Soldiers 7 Monsters, Inc.
3 Aladdin Special Edition 8 Taxi
4 Indiana Jones Trilogy 9 Maverick
5 Blue Streak 10 Payback
Finding Nemo Special Edition Finding Nemo Special Edition
Als de avontuurlijke, jonge clownvis Nemo plots ver van huis raakt, gaat zijn bezorgde vader Marlin samen met Dory, een lieve maar nogal vergeetachtige blauwe vis, op een onvergeetelijke zoektocht om Nemo weer thuis te brengen. Tijdens hun avonturen komen Marlin en Dory oog in oog te staan met een heleboel te gekke zeebewoners: vegetarische haaien, enorme schildpadden, hypnotiserende kwallen, hongerige zeemeeuwen en nog veel meer.
Meer info »
Anger Management Anger Management
De altijd rustige David Buznik wordt na een klein opstootje ten onrechte veroordeeld tot een cursus "woede beheersing". Hier komt hij in aanraking met de psychopatische Dr. Buddy Rydell. Nadat Dave opnieuw over de schreef is gegaan, besluit de rechter dat Dr. Rydell de cursus één op één moet voortzetten. Het gevolg is dat docent en leerling dag en nacht met elkaar opgescheept zitten. Dave's kookpunt nadert... en dat is nou juist niet de bedoeling.
Meer info »
Speurneuzen, De Speurneuzen, De
Een populaire speelgoedmaker wordt vermist! En er is maar één muis geschikt voor deze zaak, de beroemde superdetective Sherlock Basil Holmuis. Met zijn trouwe assistent Dokter Dawson aan zijn zijde ontdekt Basil dat zijn aarstvijand Proffessor Ratbout Rattatoei achter de verdwijning zit.
Nu zal alleen het beste speurwerk ooit goed genoeg zijn om de speelgoedmaker terug te vinden en hem met zijn dochter Olivia te herenigen!
Meer info »
Avonturen van Ichabod en meneer Pad, De Avonturen van Ichabod en meneer Pad, De
Ga mee met Mol, Rat en Desiderius Das als hun vriend Meneer Pad hen meeneemt op een woeste autorit! Ontmoet daarna de spichtige Ichabod Crane die ervan droomt de mooie Katrina te versieren, maar daarbij wordt het hem moeilijk gemaakt door de pestkop van de stad die ook een oogje op Katrina heeft. Door deze komische rivalen zal Ichabod kennis maken met de legende van de ruiter zonder hoofd, wat een ijzingwekkende climax tot gevolg heeft!
Meer info »
Vrij en Vrolijk Vrij en Vrolijk
Deze geweldige Disney DVD bevat 2 verhalen.
Bongo: Het beertje Bongo is een grote ster in het circus geworden. Met zijn hoedje en zijn rode jas voelt hij zich meer een teddybeer dan een echte beer.
Mickey en de Bonenstaak: Op een ochtend zijn Mickey, Donald en Goofy via een bonestaak in een reusachtig kasteel in de hemel beland.
Meer info »
Hercules Hercules
Hercules, een schijnbaar gewone jongen, ontdekt op een dag dat hij de zoon is van de oppergod Zeus. Om terug te kunnen keren naar zijn vader, zal hij zich eerst als een echte held moeten bewijzen.
Hercules' terugkeer wordt bijna onmogelijk gemaakt door de slechterik Hades; een komisch heethoofd die probeert het universum te veroveren, waarbij zijn onhandige maatjes Pijn en Paniek niet bepaald een grote hulp zijn!
Meer info »
Kill Bill Vol.1 Kill Bill Vol.1
'The Bride' maakte ooit deel uit van een groep vrouwelijke huurmoordenaars. Haar leider, Bill, heeft zich samen met de anderen tegen haar gekeerd. Vier jaar later ontwaakt 'The Bride' uit de coma waar ze door toedoen van haar ex-collega's in belandde. Nu is ze uit op wraak...
Meer info »
Terminator 3, Rise of the Machines Terminator 3, Rise of the Machines
Arnold Schwarzenegger is terug in de rol van de Terminator, één van de meest legendarische film-saga's aller tijden!
Hij krijgt te maken met een nieuwe tegenstander, een bloedmooie vrouwelijke Terminatrix. Non-stop actie, waanzinnige special effects en nooit eerder vertoonde stunts maken Terminator 3: Rise of the Machines tot een spektakel dat je keer op keer opnieuw wilt beleven.
Meer info »
dd maandag 19 Augustus 2019
The Emperor
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: