Welkom op ReinierVis.nl!
Enige tijd geleden ben ik begonnen al mijn DVD films (de namen + plaatjes) op het internet te zetten. Deze site is het resultaat! Voel je vrij om de hele site te bekijken, en om lekker te zoeken tussen de films die ik bezit. Ook zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op de contact pagina.
Monsters, Inc. DVD Top 10
1 Men of Honor Special Edition 6 Die Hard With A Vengeance
2 We Were Soldiers 7 Monsters, Inc.
3 Aladdin Special Edition 8 Taxi
4 Indiana Jones Trilogy 9 Maverick
5 Blue Streak 10 Payback
Taran en de Toverketel Taran en de Toverketel
In het mystieke land PredaniŽ neemt het jongetje Taran een heldhaftige taak op zich. Samen met een magisch zwaard moet Taran zien te voorkomen dat de boosaardige Hoornkoning de bovennatuurlijke krachten van een mysterieuze toverketel zal oproepen! Geholpen door de mooie prinses Elonie, Gorgi, het grappige harige schepseltje, en een schattig helderziend varkentje, verslaat Taran zijn afschrikwekkende vijand en leert onderweg de kracht van vriendschap kennen!
Meer info »
Jungle Book 2 Jungle Book 2
Het verhaal begint als Mowgli, het jongetje dat in de jungle is opgegroeid, zijn dierenvrienden verlaat om in het mensendorp te gaan wonen. Daar begint Mowgli een nieuw leven met een liefhebbende familie, waaronder zijn keine broertje Ranjan en zijn nieuwe vriendinnetje Shanti met de mooie bruine ogen.
Meer info »
24: Season Three 24: Season Three
Wie kun je nog vertrouwen als de mensen die hebben gezworen je te beschermen, tegen je samenspannen?

Het aftellen is begonnen.
Meer info »
De Drie Musketiers De Drie Musketiers
De vrienden Mickey, Donald en Goofy zijn eenvoudige conciŽrges die als grote droom hebben dat ze musketier willen worden. Hun levens worden overhoop gehaald als Boris Boef hen gebruikt voor een complot om het koninkrijk van prinses minnie te ontdoen.
Mickey, Donald en Goofy zien er misschien niet uit als helden, maar ze hebben wel een verrassing in petto voor Boris Boef.
Meer info »
Aladdin Special Edition Aladdin Special Edition
In het hart van een betoverde stad proberen een gewone jongen en zijn ondeugende aapje Abu om de vrijzinnige Prinses Jasmine uit handen van de boze tovenaar Jafar te redden. Aladdin's leven verandert op slag wanneer hij over een wonderlamp wrijft, waaruit de vrolijke geest verschijnt die Aladdin kan veranderen in een echte prins.
Meer info »
Merlijn de Tovenaar Merlijn de Tovenaar
De keukenjongen Wart krijgt verbazingwekkende levenslessen van de tovenaar Merlijn, die hem verandert in een vis, een vogel en een eekhoorn.
Deze lessen helpen de jongen het gouden wonderzwaard weg te halen, dat muurvast zit in een grote steen.
Hierdoor zal Wart worden gekroond tot Arthur, de koning van Engeland!
Meer info »
Star Wars Episode 4, A New Hope Star Wars Episode 4, A New Hope
De Jedi-ridders zijn uitgeroeid en het Keizerrijk houdt de galaxy in een ijzeren greep. Een kleine groep Rebellen durft het aan terug te vechten door het stelen van de geheime plannen voor het ultieme wapen van het Rijk: de Ster des Doods.
Meer info »
Star Wars Episode 5, The Empire Strikes Back Star Wars Episode 5, The Empire Strikes Back
Het zijn donkere tijden voor de rebellen. Na een verwoestende aanval op hun basis op de ijsplaneet Hoth worden de Rebellen achtervolgd door het Keizerrijk.
Meer info »
dd zondag 24 September 2023
Obi-Wan Kenobi
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: