Welkom op ReinierVis.nl!
Enige tijd geleden ben ik begonnen al mijn DVD films (de namen + plaatjes) op het internet te zetten. Deze site is het resultaat! Voel je vrij om de hele site te bekijken, en om lekker te zoeken tussen de films die ik bezit. Ook zou ik het leuk vinden als je een berichtje achterlaat op de contact pagina.
Monsters, Inc. DVD Top 10
1 Men of Honor Special Edition 6 Die Hard With A Vengeance
2 We Were Soldiers 7 Monsters, Inc.
3 Aladdin Special Edition 8 Taxi
4 Indiana Jones Trilogy 9 Maverick
5 Blue Streak 10 Payback
Mask, The Mask, The
Stanley is een onopvallende, saaie bankbediende. Zijn leven verandert wel heel ingrijpend als hij een antiek masker met magische krachten vindt waardoor hij transformeert in een onweer-staanbare en gevatte superheld. In zijn nieuwe gedaante ontmoet Stanley zijn bloedmooie vriendin en gaat hij de strijd aan met de politie en bankovervallers... tot hij zijn masker kwijtraakt.
Meer info »
Game, The Game, The
Nicholas, een steenrijke zakenman krijgt van zijn broer Conrad als verjaardagsgeschenk de toegang tot een mysterieus spel. 'The Game' blijkt een overheersende wedstrijd te zijn met slechts één regel: er zijn geen regels! Wanneer Nicholas dit eindelijk beseft, is het te laat en is er geen weg meer terug. Zijn eens zo geordende leventje wordt totaal overhoop gegooid. Bij de confrontatie met zichzelf, verraad en paranoïa, is winnen niet meer van belang. Overleven is belangrijker.
Meer info »
Independence Day Independence Day
Het schouwspel begint met de verschijning van gigantische ruimte-schepen. Verbijstering slaat om in doodsangst als de schepen enorme vernietigende vuurstralen op steden over de gehele wereld richten. De enige hoop om te overleven ligt nu in de handen van standvastige doordouwers, die samenspannen voor een laatste aanval tegen de invasiemacht, voordat de mensheid vernietigd wordt.
Meer info »
Scary Movie 3 Scary Movie 3
3 times the laughs! 3 times the horror! 3 times the stars! Charlie Sheen, Anna Faris, Eddie Griffin, Queen Latifah, Regina Hall and Denise Richards take Scary Movie 3 to unprecedented levels of hysterically twisted comedy.
Meer info »
We Were Soldiers We Were Soldiers
De M-16-salvo's en granaatinslagen vliegen je om de oren in deze eerste grote slag van de Viëtnamoorlog. 400 onervaren Amerikaanse militairen worden in 'The Valley of Death' omsingeld door een verpletterende overmacht van 2000 zwaarbewapende Viëtnamese soldaten. Ze zitten als ratten in de val. Steun van de mariniers krijgen ze niet en wanhopig proberen ze de verwoestende Viëtnamese aanvallen te overleven. Ze hebben geen keuze, er zit maar één ding op : een verschrikkelijk gevecht op leven en dood.
Meer info »
Finding Nemo Special Edition Finding Nemo Special Edition
Als de avontuurlijke, jonge clownvis Nemo plots ver van huis raakt, gaat zijn bezorgde vader Marlin samen met Dory, een lieve maar nogal vergeetachtige blauwe vis, op een onvergeetelijke zoektocht om Nemo weer thuis te brengen. Tijdens hun avonturen komen Marlin en Dory oog in oog te staan met een heleboel te gekke zeebewoners: vegetarische haaien, enorme schildpadden, hypnotiserende kwallen, hongerige zeemeeuwen en nog veel meer.
Meer info »
Anger Management Anger Management
De altijd rustige David Buznik wordt na een klein opstootje ten onrechte veroordeeld tot een cursus "woede beheersing". Hier komt hij in aanraking met de psychopatische Dr. Buddy Rydell. Nadat Dave opnieuw over de schreef is gegaan, besluit de rechter dat Dr. Rydell de cursus één op één moet voortzetten. Het gevolg is dat docent en leerling dag en nacht met elkaar opgescheept zitten. Dave's kookpunt nadert... en dat is nou juist niet de bedoeling.
Meer info »
Speurneuzen, De Speurneuzen, De
Een populaire speelgoedmaker wordt vermist! En er is maar één muis geschikt voor deze zaak, de beroemde superdetective Sherlock Basil Holmuis. Met zijn trouwe assistent Dokter Dawson aan zijn zijde ontdekt Basil dat zijn aarstvijand Proffessor Ratbout Rattatoei achter de verdwijning zit.
Nu zal alleen het beste speurwerk ooit goed genoeg zijn om de speelgoedmaker terug te vinden en hem met zijn dochter Olivia te herenigen!
Meer info »
dd donderdag 21 Februari 2019
Darth Vader
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: