Bug's Life, A
Bug's Life, A Kruip in de huid van Flip, Francis of één van de andere doldwaze vriendjes uit Disney's 'Een Luizenleven' en ontdek dat er onder elk blaadje een groot avontuur te beleven valt.
Het wemelt er van de fantasievolle karakters, hilarisch gelach en kleurrijke, vernieuwende computer-animaties. Disney's en Pixar's 'Een Luizenleven' is een feest voor de hele familie!

Vooral als de dappere Flip op zoek gaat naar een aantal stoere krijgers om zijn mierenvolk te verdedigen tegen de bende van Hopper. Maar wanneer blijkt dat de stoere krijgers in werkelijkheid een stelletje mislukte circusartiesten zijn, leidt dit tot een komische chaos.. maar zorgt ook voor onverwachte helden!
Met de stemmen van vele bekende sterren presenteert 'Een Luizenleven' een verbluffend nieuwe visie op teamwork en vastberadenheid - waarbij je telkens nieuwe, subtiele details ontdekt! Bovendien is deze DVD-versie een rechtstreekse digitale kopie van de film, wat de beste beeldkwaliteit oplevert en waardoor het complete beeld wordt behouden.

Soundtracks:
Dolby Digital - Engels
Dolby Digital - Frans
Dolby Digital - Italiaans
Dolby Pro Logic - Fins
Dolby Pro Logic - Nederlands
Dolby Pro Logic - Zweeds

Subtitles:
- Frans
- Italiaans
- Nederlands

Speelduur:
91 minuten

Aantal Disks: 1

Special Features:

  • "Grijzende Grootmeesters", de Academy Award winnende korte animatie van Pixar
  • Exclusieve fragmenten van Disney's Tarzan
  • Nooit eerder vertoonde bloopers

dd dinsdag 23 Juli 2019
Darth Vader
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: