Pinokkio
Pinokkio Vele miljoenen hebben inmiddels plezier beleefd aan Walt Disney's tijdloze meesterwerk PINOKKIO, maar dit unieke verhaal verliest nimmer haar magie. Met deze uitgave, ter viering van Pinokkio's zestigste verjaardag, kunnen jong en oud wederom genieten van dit ontroerende verhaal vol avontuur, humor en vertedering.
Op een betoverende nacht vol sterren brengt een blauwe fee de geliefde marionet van Geppetto, Pinokkio, tot leven. Dit is het begin van een fantastisch avontuur waarin de pop moet bewijzen moedig, trouw en eerlijk te zijn, eigenschappen die hij moet leren om een echt jongetje te worden. Ondanks de waarschuwingen van zijn wijze vriendje Japie Krekel raakt Pinokkio verstrikt in de ene grappige maar onmogelijke situatie na de andere. Uiteindelijk leidt dit tot in een dappere speurtocht om Geppetto te redden, die in Monstro de Walvis gevangen zit!
Bekroond met twee Academy Awards voor Best Song ("When You Wish Upon A Star") en best Original Score, herinnert PINOKKIO ons aan de kracht van liefde, familie en geloven in je dromen!

Soundtracks:
Dolby Pro Logic - Engels
Dolby Pro Logic - Frans
Dolby Pro Logic - Italiaans
Dolby Pro Logic - Nederlands

Subtitles:
- Engels
- Engels voor slechthorenden
- Grieks
- IJslands
- Kroatisch
- Nederlands

Speelduur:
84 minuten

Aantal Disks: 1

Special Features:

dd donderdag 28 Oktober 2021
General Grievous
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: