Avonturen van Ichabod en meneer Pad, De
Avonturen van Ichabod en meneer Pad, De In de traditie van grote animatieklassiekers presenteert Disney haar elfde animatiemeesterwerk: DE AVONTUREN VAN ICHABOD EN MENEER PAD, bestaande uit twee onvergetelijke kinderklassiekers.
Disney's award-winnende "De wind in de wilgen" en "De legende van Sleepy Hollow" samen in een wonderbaarlijke avontuur dat nu beschikbaar is in de originele bioscoopuitvoering.

Ga mee met Mol, Rat en Desiderius Das als hun vriend Meneer Pad hen meeneemt op een woeste autorit! Ontmoet daarna de spichtige Ichabod Crane die ervan droomt de mooie Katrina te versieren, maar daarbij wordt het hem moeilijk gemaakt door de pestkop van de stad die ook een oogje op Katrina heeft. Door deze komische rivalen zal Ichabod kennis maken met de legende van de ruiter zonder hoofd, wat een ijzingwekkende climax tot gevolg heeft!

DE AVONTUREN VAN ICHABOD EN MENEER PAD loopt over van vrolijk avontuur, briljante animatie en betoverende muziek, die je telkens weer met het hele gezin wilt beleven.

Disney Classic 11
Disney DVD

Soundtracks:
Dolby Digital - Engels
Dolby Digital - Italiaans
Dolby Digital - Nederlands

Subtitles:
- Engels
- Engels voor slechthorenden
- Italiaans
- Nederlands

Speelduur:
65 minuten

Aantal Disks: 1

Special Features:

  • DVD Verhalenboek: De Legende van Sleepy Hollow
  • Spel: Op pad met meneer Pad
  • Sing-along song: Lekkertjes onderweg
  • Cartoon: Eenzame geesten

dd dinsdag 23 Juli 2019
Obi-Wan Kenobi
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: