Pearl Harbor Special Edition
Pearl Harbor Special Edition PEARL HARBOR is een heroïsche en onergetelijke film die het verhaal vertelt van verliezen en liefhebben ten tijde van de allesverwoestende Japanse aanval op Pearl Harbor. Het sccesduo producer Jerry Bruckheimer en regisseur Michael Bay, ook al verantwoordelijk voor bijvoorbeeld Armageddon, is erin geslaagd van Pearl Harbor een film te maken die zijn weerga niet kent. De sterrenvast waarin de hoofdrollen worden gespeeld door Ben Affleck (Good Will Hunting, Armageddon), Josh Hartnett (The Faculty) en Kate Beckinsale (Brokedown Palace), en de nog nooit eerder vertoonde special effects, maken van Pearl Harbor de must have film van 2001!

De vrienden Rafe McCawley (Ben Affleck) en Danny Walker (Josh Hartnett) zijn in dienst van de Amerikaanse luchtmacht. Rafe is verliefd op de aantrekkelijke Evelyn (Kate Beckinsale), maar ze worden van elkaar gescheiden als Rafe zich aanmeldt voor het Eagle Squadron, dat met de Engelsen meevecht in de Battle of Britain. Evelyn en Danny worden overgeplaatst naar Pearl Harbor, Hawaï, waar ze te horen krijgen dat Rafe gesneuveld is. Ze vinden troost bij elkaar en lijken gelukkig, totdat Rafe onverwacht terugkeert. Op ditzelfde moment barst de Japanse aanval op Pearl Harbor in alle hevigheid los. Nu is het een kwestie van overleven ....

Ook Cuba Gooding Jr. (Jerry Maguire), Alec Baldwin (Outside Providence), Jon Voigt (Enemy Of The State) en Tom Sizemore (Saving Private Ryan) spelen belangrijke rollen in Pearl Harbor.

Soundtracks:
Dolby Digital - Engels
Dolby Digital - Frans
THX

Subtitles:
- Engels
- Frans
- Nederlands

Speelduur:
176 minuten

Aantal Disks: 2

Special Features:

  • The making of Pearl Harbor
  • De Japanse Zaak
  • Faith Hill Muziek Video "There You'll Be"
  • Bioscooptrailer
  • Interactieve Menu's
  • Directe scènetoegang

dd dinsdag 23 Juli 2019
R2-D2
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: