A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
Back To The Future Trilogy Boxset Back To The Future Trilogy Boxset
Van filmlegende Steven Spielberg, geregisseerd door Robert Zemeckis en met in de hoofdrollen tijdreizigers Michael J. Fox en Christopher LLoyd, zijn de waanzinnig populaire Back To The Future films nu voor het eerst terug op DVD! Digitaal geremastered en vol extra materiaal, kun je het avontuur steeds weer opnieuw beleven!
Meer info »
Bad Boys II Bad Boys II
De grootste herrieschoppers zijn terug!
De Bad Boys komen een nieuw drugskartel van XTC op het spoor waardoor ze niet alleen de straten van Miami 'onveilig' maken, maar ook het binnenland van Cuba op z'n kop zetten. De zaak wordt extra ingewikkeld als blijkt dat de zus van Marcus niet alleen betrokken is bij de drugsbende, maar ook een geheime relatie heeft met Mike...
Meer info »
Bad Boys: Superbit Bad Boys: Superbit
When $100 million of seized heroin is stolen from the Miamy Police lockup, Detectives Lowrey and Burnett, Miami's most mismatched cops, are called upon to solve the case before the FBI close their department. Julie is their only lead to the case, but will only speak to Lowrey. As he is not around when she calls, Burnett impersonates his cool, slick partner. A hilarious role reversal begins in order to retain her trust. From then on, it's a race against time as the trio dodge the mob, and retain their charade while putting pressure on every low-life in Miami's underworld to track down their man.
Meer info »
Beautiful Mind, A Beautiful Mind, A
De briljante wiskundige John Nash raakt net wanneer hij op het punt staat internationaal erkend te worden, betrokken bij een mysterieuze samenzwering. Zijn toegewijde vrouw is de enige die hem nu kan helpen in dit indrukwekkende verhaal over moed, passie en overwinning.
Meer info »
Behind Enemy Lines Behind Enemy Lines
Wanneer luitenant van de Amerikaanse marine Chris Burnett tijdens een verkenningsvlucht over Bosnië wordt neergeschoten, moet hij vechten om te overleven, uit handen van vijandelijke Servische strijdkrachten te blijven en alleen terug te keren. Ondertussen probeert de baas van Burnett, tegen de strikte NAVO-richtlijnen in, een rebelse bevrijdingsactie op touw te zetten om de Amerikaanse held weer veilig thuis te brengen.
Meer info »
Belle en het Beest Special Edition Belle en het Beest Special Edition
In deze baanbrekende Speciale 2-disk Deluxe DVD Uitvoering, met onder andere drie versies van de film, ga je het kasteel van het Beest in om alle geheimen ervan te ontdekken. Laat je leiden door je favoriete personages en ontdek de kneepjes van het filmvak, spannende games, en nog veel meer betoverend plezier waarvan je keer op keer zult genieten!
Meer info »
Big Lebowski, The Big Lebowski, The
Jeff Lebowski, alias 'The Dude' is een oude hippie met weinig verlangens: rondlummelen en regelmatig bowlen met zijn vriend Walter. Zijn gezapige leventje wordt verstoord wanneer een stel gangsters zijn huis binnenvallen, hem in elkaar slaan en zijn vloerkleed 'bezoedelen'.
Meer info »
Black Hawk Down Black Hawk Down
Black Hawk Down is het zeer aangrijpende, waargebeurde verhaal over een missie van het Amerikaanse leger in Mogadishu, Somalië.
Meer info »
Blof, Tussen Nacht en Morgen Blof, Tussen Nacht en Morgen
Live concert met het Metropole Orkest
Meer info »
Blown Away Blown Away
Boston wordt door elkaar geschud door een ontploffing die zo hevig is dat het zelfs de meest doorgewinterde leden van de bommenopruimingsdienst van de stad versteld doet staan. De aanwijzingen leiden naar een terrorist die gevaarlijker en bekwamer is dan alle anderen sie ze ooit zijn tegengekomen.
Meer info »
Blue Streak Blue Streak
De beruchte juwelendief Miles Logan steelt een zeer waardevolle diamant en weet deze nog net op tijd te verbergen in een bouwput voor dat hij wordt gepakt door de politie en voor twee jaar in de cel verdwijnt. wanneer hij zijn tijd heeft uitgezeten gaat hij meteen op zoek naar zijn diamant, maar zijn verbazing is groot als hij ontdekt dat, waar toen een bouwput was, nu het hoofdbureau van de politie is gevestigd! Hij verkleedt zich als een rechercheur om het gebouw binnen te komen, maar blijkt zo goed in zijn werk dat hij wordt bevorderd tot een zeer populair en geliefd teamhoofd...
Meer info »
Bourne Identity, The Bourne Identity, The
Jason Bourne wordt gered uit zee en lijdt aan geheugenverlies. Hij is bijna dood en heeft niets anders bij zich dan kogels in zijn rug en het bankrekeningnummer van een Zwitserse bank in zijn heup. Hoewel hij totaal geen identiteit en achtergrond heeft, is hij buitengewoon goed in vechten en zelfverdediging en spreekt hij veel talen. Dit duidt op een gevaarlijk verleden.
Meer info »
Bowfinger Bowfinger
Bobby Bowfinger is een mislukt acteur-producent-regisseur die er alles aan doet om nog die ene film te maken die hem roem, succes en rijkdom zal brengen. Als hij het script van een vriend te lezen krijgt weet hij dat hij een kaskraker in handen heeft.
Meer info »
Braveheart Braveheart
Mel Gibson is zowel hoofdrol speler als regisseur in dit met 5 OSCARS bekroonde epos over de Schotse onafhankelijkheidsstrijd in de 13e eeuw. Als de vrouw van William Wallace (Mel Gibson) op brute wijze wordt mishandeld en vermoord, maakt zijn lust naar vergelding plaats voor een gepassioneerde drang naar vrijheid voor Schotland. De verhalen over Wallace's bravoure inspireren het Schotse volk om de strijd tegen de Britten aan te gaan....
Meer info »
Broken Arrow Broken Arrow
When a B-3 Stealth Bomber crashes in the Utah desert during a top-secret test run, the military quickly moves in to retrieve its two "broken arrows." But the situation spins wildly out of control after one of the pilots reveals the crash to be part of an incredible nuclear extortion plot.
Meer info »
Bruce Almighty Bruce Almighty
Bruce Nolan woont in Buffalo, New York en werkt als tv journalist, met als specialisatie: verhalen met een persoonlijk element. Ondanks zijn populariteit en de liefde van zijn vriendin Grace, is hij op persoonlijk vlak totaal niet gelukkig. Bruce vindt dat de wereld hem niet eerlijk behandelt.
Meer info »
Bug's Life, A Bug's Life, A
Kruip in de huid van Flip, Francis of één van de andere doldwaze vriendjes uit Disney's 'Een Luizenleven' en ontdek dat er onder elk blaadje een groot avontuur te beleven valt.
Het wemelt er van de fantasievolle karakters, hilarisch gelach en kleurrijke, vernieuwende computer-animaties. Disney's en Pixar's 'Een Luizenleven' is een feest voor de hele familie!
Meer info »
Bulletproof Monk Bulletproof Monk
Een razendsnelle, mysterieuze en naamloze monnik. Een egoïstische, gemene en liegende straatrover. Gewelddadige en levensgevaarlijke misdadigers. De monnik wordt aangevallen door een grote groep agressieve jongeren. De straatrover schiet te hulp en samen weten ze nipt te ontkomen.
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
Anakin Skywalker
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: