A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
Catch Me If You Can Catch Me If You Can
Geinsp´reerd op het buitengewone, waar gebeurde verhaal van een briljante meester oplichter en een FBI agent die verbeten achter hem aan zit. In Catch Me If You Can volgt Frank W. Abagnale Jr. die zich succesvol voordoet als piloot, advocaat en arts - en dat alles voor zijn 21e verjaardag!
Meer info »
Charlie's Angels Charlie's Angels
Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu spetteren in deze hedendaagse film-uitvoering, vol actie, humor en natuurlijk beeldschone 'Angels'. Bill Murray is Bosley, de wat klunzige contactpersoon tussen Charlie en zijn Angels. De drie worden ingehuurd om een jonge software-magnaat te bevrijden uit de klauwen van een hebberige concurrent. Het blijkt een opdracht met een dubbele bodem, waar veel meer achter zit dan de meiden aanvankelijk denken. De Angels moeten al hun vrouwelijke charmes en vechttechnieken aanwenden om zichzelf, Charlie en de wereld te redden. Maar voor hen is dat geen probleem!
Meer info »
Charlie's Angels: Full Throttle Charlie's Angels: Full Throttle
De Angels zijn terug! Dylan, Natalie en Alex moeten het opnemen tegen Madison Lee, een voormalige Angel die zich tot het kwaad heeft bekeerd. Ze werkt samen met een oude vijand uit Dylan's verleden en is vastbesloten om de Angels een enkele reis naar de hemel te bezorgen...
Meer info »
City Of Angels City Of Angels
Nicolas Cage is Seth, een engel die moet beslissen of hij zijn onsterfelijkheid wil opgeven om mens te worden, in de hoop dat de vrouw van zijn dromen op hem verliefd wordt. Die vrouw is Maggie (Meg Ryan), een pragmatische hartchirurg die niet in engelen gelooft ... tot ze Seth ontmoet.
Meer info »
Con Air Con Air
Oscar winnaar Nicolas cage speelt de hoofdrol in een spannend ontsnappingsverhaal van de meester op het gebied van actiefilms, producent Jerry Bruckheimer (Die Hard With A Vengeance en The Rock). Cameron Poe (Nicolas Cage) wordt na bijna 8 jaar gevangenisstraf naar huis gestuurd met de Con Air, een spciaal vervaardigd, gepantserd vliegtuig, dat in de VS wordt gebruikt voor het vervoeren van de allergevaarlijkste criminelen. Poe, die op weg is naar de achtste verjaardag van zijn dochtertje, raakt tegen zijn wil betrokken bij de kaping van het vliegtuig.
Meer info »
Conspiracy Theory Conspiracy Theory
De New Yorkse taxichauffeur en complottenexpert Jerry Fletcher (Mel Gibson) weet alles van geheime pionnen, spionnen en de poppenspelers die Úcht de touwtjes in handen hebben. Samen met Alice Sutton steekt hij de koppen samen voor een romantische, zinderende actiefilm met een scenario dat kronkelt en fascineert als een ratelslang.
Meer info »
Crimson Tide Crimson Tide
Terwijl er een nucleaire holocaust dreigt, ontstaat er muiterij op de onderzeeŰr - waarbij de hele bemanning tegenover elkaar komt te staan in een krachtmeting die over het lot van de wereld zal beslissen.
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
C-3P0
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: