A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
Dante's Peak Special Edition Dante's Peak Special Edition
Without warning, day becomes night. Air turns to fire, and solid ground gives way to white-hot, molten terror. Brace yourself for action-packed, earth-shaking thrills, whatever you do...don´t look back.
Pierce Brosnan and Linda Hamilton star in an epic adventure from Director Roger Donaldson that will blow you away! Erupting with spectacular special effects, heart-pounding suspense, romance and remarkable characters.
Meer info »
De Drie Musketiers De Drie Musketiers
De vrienden Mickey, Donald en Goofy zijn eenvoudige conciërges die als grote droom hebben dat ze musketier willen worden. Hun levens worden overhoop gehaald als Boris Boef hen gebruikt voor een complot om het koninkrijk van prinses minnie te ontdoen.
Mickey, Donald en Goofy zien er misschien niet uit als helden, maar ze hebben wel een verrassing in petto voor Boris Boef.
Meer info »
Deep Blue Sea Deep Blue Sea
Onderzoekers van het onderzeese laboratorium Aquatica hebben het brein van haaien in gevangenschap genetisch veranderd met het doel een potentiele remedie tegen de ziekte van Alzheimer te ontwikkelen. Hun experiment heeft echter een opmerkelijk en onverwacht neveneffect: de haaien worden slimmer. Dit kan een probleem geven voor de onderzoekers. En lunch voor de haaien.
Meer info »
Deep Impact Deep Impact
Wat zou je doen als je wist dat binnen een paar dagen een reusachtige komeet op aarde zou botsen en de halve mensheid zou wegvagen?

Het aftellen naar deze onheilsdag is begonnen in deze "gutwrenching, eye-opening blast of a movie experience".

Meer info »
Deuce Bigalow: Male Gigolo Deuce Bigalow: Male Gigolo
Deuce, van beroep aquariumschoonmaker, heeft dringend de behoefte aan geld om snel de schade te kunnen herstellen die hij heeft veroorzaakt aan het luxe appartement van één van zijn klanten in Malibu! Deuce besluit dat de enige manier om uit deze hopeloze situatie te komen een carièrewisseling is. Dan begint de gekte pas goed, want Deuce gaat 's werelds oudste beroep uitoefenen... voor elke vrouw te huur!
Meer info »
Devil's Advocate Devil's Advocate
De succesvolle advocaat Kevin Lomax - met 64 overwinningen en geen enkele verlies op zijn naam krijgt een aantrekkelijk aanbod van een topfirma uit New York. Maar de job die Lomax aanneemt heeft een duister kantje, want de duivel loert om de hoek...
Meer info »
Diana Krall, Live in Paris Diana Krall, Live in Paris
This concert performance features tracks from her latest album "The Look of Love" and the full set from her sensational world tour. The Grammy Award winner takes us through a variety of well-known standards all performed in the totally individual, yet classic style that is Diana Krall.
Meer info »
Die Hard 2 Special Edition Die Hard 2 Special Edition
Een uiterst gevaarlijke bende heeft zich meester gemaakt van een belangrijke internationale luchthaven. Onder leiding van een ex-U.S. officier is men van plan een grote drugsbaas uit handen te bevrijden van de politie. Waar zij echter geen rekening mee hebben gehouden is de toevallige aanwezigheid van de keiharde detective John McClane (Bruce Willis).
Meer info »
Die Hard Special Edition Die Hard Special Edition
Zonder uitnodiging bezoekt de New Yorkse politieman McClane (Bruce Willis) het kerstpartijtje van z'n vrouw's werk. Het feest wordt gevierd op de veertigste verdieping van een wolkenkrabber in Los Angeles. Een groep zwaarbewapende terroristen heeft het op de feestgangers voorzien. McClane weet uit hun handen te blijven en wordt de enige hoop van de gijzelaars.
Meer info »
Die Hard With A Vengeance Die Hard With A Vengeance
Superster Bruce Willis staat als rechercheur John McClane voor de zwaarste dag uit zijn leven in deze knaller van het jaar die letterlijk barst van de actie! Terwijl dood en verderf op elke hoek dreigen, komt Willis explosief in actie en ontsnapt met kunst-en vliegwerk aan het allergste.
Meer info »
Dodgeball Dodgeball
In deze "pijnlijk" grappige komedie met Ben Stiller staat Peter La Fleur op het punt zijn sportschool te verliezen. Maar wanneer het faillissement bijna een feit besluit een team van enorme "losers" mee te doen aan prestigieuze Dodgeball (trefbal) toernooi. Daarmee kunnen ze misschien voorkomen dat de fitness-school in handen valt van White Goodman, de gestoorde uitbater van Globo-Gym.
Meer info »
Dombo Dombo
Wanneer mevrouw Jumbo haar kleine baby-olifantje op de wereld zet, is hij het gesprek van de dag in het circus. Maar met zijn te grote oren wordt baby Dumbo bespot en verstoten door de andere dieren. Geholpen door de guitige muis Timothy en met doorzettingsvermogen, wat geluk en opmerkelijke moed overtreft Dumbo echter ieders stoutste verwachtingen.
Meer info »
Dragonheart Dragonheart
Bowen is een ouderwetse ridder die nog gelooft in "De Oude Code"; een nobele eed waarin de ridder zweert het goede te dienen en het kwade te bestrijden. Wanneer zijn pupil, Prins Einon, een nog slechtere koning dreigt te worden dan zijn vader, slaan al zijn idealen om in totale bitterheid. Tijdens zijn queeste ontmoet Bowen de vuurspugende, vliegende draak Draco. De strijd op leven en dood verandert al snel in een hechte vriendschap..
Meer info »
Dumb and Dumber Dumb and Dumber
Zet twee halve zolen bij elkaar en je krijgt het duo "Dumb and Dumber". In deze komedie die je chronisch slappe lachspieren zal bezorgen, proberen superkomiek Jim Carrey en zijn maatje Jeff Daniels een koffertje met geld aan de rechtmatige eigenaar terug te bezorgen. Zelden zal een op het oog zo simpele onderneming zoveel onheil en rommel met zich mee gebracht hebben ! Onze twee helden zijn dermate "dumb" dat ze iedereen (politie, schurken en onschuldige voorbijgangers) eigenlijk weer te slim af zijn.
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
Chewbacca
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: