A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
Face/Off Special Edition Face/Off Special Edition
John Travolta is FBI detective Sean Archer die al zijn gehele leven achter de terrorist Castor Troy (Nicolas Cage) aan zit. Zodra hij deze eindelijk te pakken heeft, komt men erachter dat Troy nog ergens een enorme bom heeft geplaatst. De enige oplossing is om de gezichten van beide te verwisselen, zodat Archer vermomd als Troy kan infiltreren in het criminele circuit.
Meer info »
Family Man, The Family Man, The
Steenrijke yup Jack heeft het prima voor elkaar. Hij heeft een luxe ruim appartement, een supersnelle Ferrari, gigantisch veel geld, en hji is hardstikke vrijgezel.

Dan wordt hij op een ochtend gewekt door... zijn hond, zijn twee kinderen en zijn vrouw in hun doodnormale huis in een heel gewone buurt! Alles is plotseling anders, heel burgerlijk. Zijn appartement is opeens niet meer van hem, en op zijn werk hebben ze nooit van hem gehoord.
Wat is er in hemelsnaam aan de hand???
Meer info »
Fast and the Furious, The Fast and the Furious, The
Straatbendes in Los Angeles maken 's nachts de straten onveilig door illegale races te houden met hun zwaar opgevoerde auto's. Brian O'Conner is een jonge undercover agent die infiltreert in het illegale racewereldje en probeert te ontdekken of straatracer Domenic Toretto verantwoordelijk is voor een aantal vrachtwagenovervallen.
Meer info »
Final Destination Final Destination
Scholier Alex zit met zijn klas in een Boeing 747 te wachten op de start. Ineens voorziet Alex dat het toestel zal ontploffen. Hij raakt in paniek en wordt met een paar medeleerlingen en hun lerares het vliegtuig uitgezet. Enkele ogenblikken laterzien ze vanaf de grond "hun" toestel opstijden en veranderen in een vuurbal.
Meer info »
Final Destination 2 Final Destination 2
Kimberly krijgt een onheilspellend visioen terwijl ze met haar vrienden op de snelweg rijdt. Een boomstam die op de weg valt, brengt een kettingreactie teweeg waarbij tientallen mensen gruwelijk aan hun eind komen. Ze blokkeert de weg en ziet het leven gered van de automobilisten achter haar. Helaas laat de dood zich niet zo makkelijk aftroeven.
Meer info »
Finding Nemo Special Edition Finding Nemo Special Edition
Als de avontuurlijke, jonge clownvis Nemo plots ver van huis raakt, gaat zijn bezorgde vader Marlin samen met Dory, een lieve maar nogal vergeetachtige blauwe vis, op een onvergeetelijke zoektocht om Nemo weer thuis te brengen. Tijdens hun avonturen komen Marlin en Dory oog in oog te staan met een heleboel te gekke zeebewoners: vegetarische haaien, enorme schildpadden, hypnotiserende kwallen, hongerige zeemeeuwen en nog veel meer.
Meer info »
First Knight First Knight
Lancelot is goed met het zwaard en wordt ridder van De Ronde Tafel aan het hof van Koning Arthur in Camelot. Een paar keer redt hij de aanstaande van Koning Arthur, Guinevere uit handen van de vijand. Lancelot wordt verliefd op haar maar zij kan zijn liefde niet beantwoorden omdat ze gaat trouwen met Koning Arthur. Lancelot geeft het niet op, Guinevere geeft niet toe en Koning Arthur...
Meer info »
Fugutive, The Fugutive, The
Ford speelt de ontsnapte gevangene Dr. Richard Kimble, een chirurg uit Chicago die valselijk beticht werd van de moord op zijn vrouw en vastbesloten is om zijn onschuld te bewijzen door de politie op het spoor te brengen van een éénarmige man, de échte moordenaar.
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
Boba Fett
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: