A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
Game, The Game, The
Nicholas, een steenrijke zakenman krijgt van zijn broer Conrad als verjaardagsgeschenk de toegang tot een mysterieus spel. 'The Game' blijkt een overheersende wedstrijd te zijn met slechts één regel: er zijn geen regels! Wanneer Nicholas dit eindelijk beseft, is het te laat en is er geen weg meer terug. Zijn eens zo geordende leventje wordt totaal overhoop gegooid. Bij de confrontatie met zichzelf, verraad en paranoïa, is winnen niet meer van belang. Overleven is belangrijker.
Meer info »
Gladiator Gladiator
De Romeinse generaal Maximus (Russel Crowe) wordt door de corrupte troonopvolger Commodus gedwongen tot slavernij en een leven als gladiator. Zijn heroïsche zeges in de arena leiden hem uiteindelijk naar het Collosseum in Rome. Daar volgt een wraakzuchtige confrontatie met de nieuwe keizer...
Meer info »
Green Mile, the Green Mile, the
Wonderen gebeuren op plaatsen waar je ze niet verwacht, zelfs in de dodencellen van de gevangenis van Cold Mountain. Daar brengt John Coffey, een zachtaardige reus van een gevangene met bovennatuurlijke krachten, een geest van innerlijke kracht en menselijkheid over op de cipiers en op zijn medegevangenen.
Meer info »
Groundhog Day Groundhog Day
Bill Murray is at his wry, wisecracking best in this riotous romantic comedy about a weatherman caught in a personal time warp on the worst day of his life.

After a suprise blizzard traps him in small-town hell, things get even worse; Phil wakes the next morning to find it's Groundhog Day all over again... and again... and again.
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
Queen Amidala
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: