A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
Hannibal Hannibal
Tien jaar zijn voorbij gegaan sinds Dr. Hannibal Lecter ontsnapte en FBI-agente Clarice Starling hem ondervroeg in een gevangenis-hospitaal voor geestelijk gestoorde criminelen. Dr. Lecter is nu op vrije voeten in Europa waar hij in alle vrijheid kan doorgaan met zijn macabere activiteiten.
Meer info »
Harry Potter Harry Potter
Er staan je veel betoverende en mysterieuze avonturen te wachten.
Meer info »
Harry Potter 2, The Chamber of Secrets Harry Potter 2, The Chamber of Secrets
Auto's vliegen, bomen vechten terug en een geheimzinnge elf komt Harry Potter waarschuwen, net nu hij aan het tweede jaar van zijn verbazingwekkende ontdekkingstocht in de wereld van hekserij en hocus-pocus wil beginnen.
Meer info »
Harry Potter 3, De Gevangene van Azkaban Harry Potter 3, De Gevangene van Azkaban
In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de problemen. Om te beginnen blaast hij zijn tante Margot op. Hij vlucht weg en na een angstaanjagende rit met de Collectebus belandt hij in de Wegisweg. Dan hoort hij dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van Jeweetwel uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt en het op hem gemunt heeft.
Meer info »
Haunting, The Haunting, The
Sinds jaren staat het donkere en verboden huis verlaten en alleen op de heuvel... zo lijkt het. Ge´ntrigeerd door het duistere verleden van het huis lokt Dr. Marrow (Liam Neeson) drie proefkonijnen - The (Catherina Zeta-Jones), Nell (Lili Taylor) en Luke (Owen Wilson) - om samen met een schijnbaar onschadelijk experiment uit te voeren.
Meer info »
Heat Heat
Val Kilmer, Jon Voight, Tom Sizemore and Ashley Judd zijn slechts een paar van de klinkende namen die glans verlenen aan het verhaal van de briljante smeris uit L.A. (Pacino), die een spoor volgt dat leidt van een gewapende bankoverval met dodelijke afloop naar een bende geleid door een al even briljante meesterdief (De Niro).
Meer info »
Hercules Hercules
Hercules, een schijnbaar gewone jongen, ontdekt op een dag dat hij de zoon is van de oppergod Zeus. Om terug te kunnen keren naar zijn vader, zal hij zich eerst als een echte held moeten bewijzen.
Hercules' terugkeer wordt bijna onmogelijk gemaakt door de slechterik Hades; een komisch heethoofd die probeert het universum te veroveren, waarbij zijn onhandige maatjes Pijn en Paniek niet bepaald een grote hulp zijn!
Meer info »
Hollow Man: Superbit Hollow Man: Superbit
Caine, de ingenieuze leider van een team wetenschappers, wil een middel om onzichtbaar te worden beslist op zichzelf testen en wordt inderdaad onzichtbaar. Dan blijkt het tegenmiddel om hem weer zichtbaar te maken niet te werken en zit hij gevangen in zijn onzichtbare lichaam. Terwijl zijn collega's hard op zoek gaan naar het juiste tegenmiddel, ontdekt Caine de ongekende macht die hij nu heeft. Langzaam maar zeker verandert hij in een monster die een vijand wordt voor alles en iedereen...
Meer info »
Holy Man Holy Man
Een gestresste Senior Executive van de Good Buy Home Shopping zender, Ricky Hayman, hoopt op een wonder dat de belabberde kijkcijfers weer doet stijgen en zijn baan zal redden. Dan, vanuit het niets komt "G" in zijn leven!
Meer info »
Home Alone Home Alone
Het zal je maar gebeuren! Je ouders gaan op vakantie en ze laten jou achter in dat grote huis! Als er dan ook nog inbrekers het op dat huis hebben voorzien, heb je de poppen aan het dansen.
Maar onze kleine held Kevin (Macaulay Culkin) weet wel raad met deze boeven. De twee inbrekers hebben geen verweer tegen de slimme valstrikken die Kevin voor ze klaar heeft staan.
Meer info »
Home Alone 2 Home Alone 2
Opnieuw slaat het noodlot toe voor de kleine Kevin, als hij per ongeluk in het verkeerde vliegtuig stapt. Zijn hele familie is op weg naar Miami en Kevin komt per ongeluk aan in New York. Tot overmaat van ramp blijken de "Wet Bandits" ook nog ontsnapt te zijn en hun werkterrein verlegd te hebben naar New York. Uiteraard komt Kevin de boeven tegen en laait de strijd opnieuw op. Zijn werkterrein is deze keer een leegstaand huis, waar hij voldoende ammunitie vindt om de boeven goed dwars te zitten.
Meer info »
Hook Hook
Peter Pan (Robin Williams) is inmiddels volwassen en gaat door het leven als Peter Banning. Hij is advocaat met een drukbezette agenda en een klein beetje overgewicht. Peter is al lang vergeten dat hij ooit Peter Pan was, de jongen die kon vliegen en nooit zou opgroeien. Wanneer hij voor een galadiner naar Londen moet, worden zijn kinderen gekidnapt door de beruchte Captain Hook (Dustin Hoffman).
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
Obi-Wan Kenobi
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: