A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
Jerry Maguire: Special Edition Jerry Maguire: Special Edition
Jerry Maguire is een topsportagent. In deze keiharde wereld behartigt hij de belangen van vele sporters en daar verdient hij veel geld mee. Op een dag komt hij er achter dat zaken doen meer is dan alleen geld verdienen en hij besluit zijn leven te veranderen. Deze instelling komt hem duur te staan. Hij wordt ontslagen en niet alleen zijn collega's maar ook zijn beste klanten laten hem vallen. Samen met één collega en één klant begint hij zijn eigen kantoor.
Meer info »
Judge Dredd Judge Dredd
In een verre toekomst, waarin Judges politie, jury en rechter tegelijk zijn, steekt Stallone, als Judge Dredd met kop en schouders boven alle judges uit. Hij leeft volgens de wet, hij ademt de wet, hij is de wet. Wanneer hij onverwacht voor moord word beschuldigd en naar de beruchte strafgevangenis in Aspen wordt gestuurd, realiseert hij zich dat hij slachtoffer is gewordenvan een uiterst sluw complot.
Meer info »
Jungle Book 2 Jungle Book 2
Het verhaal begint als Mowgli, het jongetje dat in de jungle is opgegroeid, zijn dierenvrienden verlaat om in het mensendorp te gaan wonen. Daar begint Mowgli een nieuw leven met een liefhebbende familie, waaronder zijn keine broertje Ranjan en zijn nieuwe vriendinnetje Shanti met de mooie bruine ogen.
Meer info »
Jurassic Park Collector's Edition Jurassic Park Collector's Edition
Op een afgelegen eiland creëert een steenrijke projectontwikkelaar in het geheim dinosaurussen om aldar uit te zetten voor het grote publiek. Voordat hij het park opent worden twee topexperts op het gebied van paleontologie en paleobotanie, een bekende wiskundige en zijn twee nieuwsgierige kleinkinderen uitgenodigd om een indruk te krijgen van het park. De indruk die ze krijgen is nogal overweldigend....
Meer info »
Jurassic Park II, The Lost World Collectors Edition Jurassic Park II, The Lost World Collectors Edition
Vier jaar na de totale ramp met het Jurassic Park op Isla Nublar, onthult John Hammond aan Ian Malcolm dat er nog een ander eiland was (Site B) waar dinosaurussen voortgeplant werden voordat ze naar Isla Nublar getransporteerd werden. Echter, sinds de ramp met het Jurassic Park zijn deze dinosaurussen aan hun lot overgelaten en planten zij zich vrolijk voort..
Meer info »
Jurassic Park III Jurassic Park III
Het avontuur barst los wanneer de beroemde paleontoloog Dr. Alan Grant instemt om een rijke avonturier en zijn vrouw te begeleiden op een rondvlucht boven Isla Soma. Dit eiland is de voormalige broedplaats voor prehistorische wezens van het bedrijf InGen. Het team komt echter vast te zitten op het levensgevaarlijke eiland vol dinosaurussen. Jurassic Park III: een bloedstollende, adembenemende thriller!
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
The Emperor
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: