A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
K3 Show - Toveren Tour K3 Show - Toveren Tour
Karen Kristel en Kathleen gaan op avontuur met Meester Tovenaar Carolus Van Barkenstein en maken een betoverende reis op zoek naar 'het grootste geluk dat er bestaat'.

Dansend op het ritme van de zomer met "Feest" en vele andere magische liedjes proberen de meisjes 3 moeilijke goocheltrucjes tot een goed einde te brengen.
Meer info »
Keizer Kuzco Keizer Kuzco
Alles begint wanneer de arrogante Keizer Kuzco in een lama wordt veranderd. Deze netelige situatie dwingt Kuzco, die alles had en nu alles kwijt dreigt te geraken, tot een andere kijk op het leven. Alleen een onwaarschijnlijke vriendschap met de vriendelijke boer Pacha kan Kuzco redden.
Meer info »
Kill Bill Vol.1 Kill Bill Vol.1
'The Bride' maakte ooit deel uit van een groep vrouwelijke huurmoordenaars. Haar leider, Bill, heeft zich samen met de anderen tegen haar gekeerd. Vier jaar later ontwaakt 'The Bride' uit de coma waar ze door toedoen van haar ex-collega's in belandde. Nu is ze uit op wraak...
Meer info »
Kingpin Kingpin
Roy Munson, ooit een veelbelovend bowler, is nu een aan lager wal geraakte scharrelaar. In een bowlinghal ontmoet hij dan Ishmael Boorg. Roy ziet ongekend talent in Ishmael en wil hem klaarstomen voor 't echte werk: het grote toernooi in Reno! Probleempje is echter dat Ishmael streng religieus is. Roy weet 'm te overtuigen en de reis naar Reno kan beginnen.
Meer info »
Knight's Tale, A: Superbit Knight's Tale, A: Superbit
Dit stoere ridderverhaal speelt zich af in de Middeleeuwen, maar met een knipoog naar de moderne tijd. De jonge William Thatcher (Heath Ledger) droomt ervan om ridder te worden en aan steekgevechten mee te doen. Maar hij is niet van adel en mag dus niet deelnemen. Als hij onder een adellijke schuilnaam toch meedoet, blijkt hij talent te hebben en al snel wordt hij een geliefde en populaire ridder.
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
Han Solo
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: