A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
Labyrinth: Superbit Labyrinth: Superbit
Frustrated with baby-sitting on yet another weekend night, Sarah summons the Goblins from het favourite book, "Labyrinth", to take her baby step-mother away. When little Toby actually disappears, Sarah must follow him into the world of her fairy tale to resque him from the wicked Goblin King.
Meer info »
League of Extraordinary Gentlemen League of Extraordinary Gentlemen
's Werelds grootste avonturier. Allan Quartermain, leidt de LEAGUE OF EXTRAORDINARY GENTLEMEN, een groep van zeven individuen met legendarische krachten. Deze groep superhelden wordt gevormd door onder meer een kapitein, een jager, en vampier, een onsterfelijke en een onzichtbare man. Ook al zijn ze allen van nature individualisten, ze zijn genoodzaakt op elkaar te vertrouwen om binnen 96 uur de wereld van zijn ondergang te redden...
Meer info »
Lethal Weapon Lethal Weapon
Martin Riggs (Mel Gibson) is geen alledaagse agent. Hij is een enthousiaste Mad Max, een man wiens bekwaamheid om te doden en waanzinnige roekeloosheid hem tot een Lethal Weapon maakt voor iedereen die tegen -of met- hem werkt. Roger Murtaugh (Danny Glover) is een laconieke rechercheur bij de afdeling moordzaken met een liefhebbend gezin, een kast van een huis en een pensioen die hij niet wil kwijtraken. Stel je Murtough's verbijstering voor wanneer hij verneemt dat zijn nieuwe partner iemand is die niets te verliezen heeft: de onbezonnen, dodelijk verveelde Martin Riggs.
Meer info »
Lethal Weapon 2 Lethal Weapon 2
Los Angeles police sergeant Roger Murtaugh and his partner, Sergeant Martin Riggs, are working on yet another drug related case. Soon after finding 1 million dollars worth of South African krugerrand in a crashed red BMW after a chase, Riggs and Murtaugh are assigned to keep an eye on Leo Getz, who is scheduled to testify in a case.
Meer info »
Lethal Weapon 3 Lethal Weapon 3
OK, OK, OK. Ze zijn terug in hun succesrijkste, meest explosieve, meest hilarische kaskraker tot op heden. Ze komen, ze zien en ze schoppen keet. Rechercheurs Riggs (Mel Gibson) en Murtaugh (Danny Glover) binden de strijd aan met een gevaarlijke misdaadorganisatie die wapens levert aan straatbendes. Joe Pesci is opnieuw van de partij als de lounche ex-maffia-boekhouder Leo Getz en Rene Russo zet haar dodelijkste beentje voor als onderzoekster Lorna Cole van Interne Zaken.
Meer info »
Lethal Weapon 4 Lethal Weapon 4
Boezemvrienden Mel Gibson en Danny Glover keren terug als de agenten Riggs en Murtaugh, terwijl kletskous Leo (Joe Pesci) als vanouds voor de komische noot zorgt. Murtaugh is nog steeds de brave husivader, Riggs nog immer de krankzinnige, ongedisciplineerde schietgraag en - wat krijgen we nou? - aanstaande huisvader.
Meer info »
Lilo & Stitch Lilo & Stitch
Op het weelderige, tropische Hawaï adopteert het eenzame meisje Lilo een onschuldig jong hondje (dat denkt ze tenminste dat het is). Ze weet niet dat Stitch een ondeugend ruimtewezen us dat van een verre planeet is ontsnapt. Stitch heeft Lilo nodig om hem te beschermen tegen de buitenardse jagers die hem kost wat het kost willen vangen
Meer info »
Lion King, The Lion King, The
Simba moet strijden om zijn plaats in de natuurlijke Kringloop van het leven. Samen met een stel hartelijke vriendjes beleeft Simba de meest glorieuze momenten maar ook zware tijden. Voor hij zijn plaats kan innemen als heerser over het koninkrijk moet Simba veel angst en tegenspoed overwinnen. Als hoogtepunt van zijn strijd levert Simba een fel gevecht met zijn kwaadaardige en inhalige oom Scar!
Meer info »
Lord of the Rings, The Fellowship of the Ring<br>Special Extended DVD Edition Lord of the Rings, The Fellowship of the Ring
Special Extended DVD Edition
‘The Lord Of The Rings’ vertelt het verhaal van de strijd tussen goed en kwaad, om het bezit van de magische ring.
In dit eerste deel worden we meegenomen naar ‘Middle-earth’ en terug naar de tijd waarin mensen de wereld deelden met onsterfelijke elfen, machtige tovenaars, nijvere dwergen en Hobbits. De tocht van the Fellowship om de Ring te vernietigen is de enige hoop op een einde van de heerschappij van ‘The Dark Lord’.
Meer info »
Lord of the Rings, The Return of the King<br>Special Extended DVD Edition Lord of the Rings, The Return of the King
Special Extended DVD Edition
De helden uit de eerste twee films staan nu voor hun grootste beproeving ooit. Er is amper tijd om de nederlaag van Saruman bij Helms Deep te vieren want de boosaardige Sauron verzamelt zijn leger wederom om een laatste beslissende slag uit te delen aan de volkeren van Middle Earth.
Meer info »
Lord of the Rings, The Two Towers<br>Special Extended DVD Edition Lord of the Rings, The Two Towers
Special Extended DVD Edition
'The Fellowship’ is uiteen gevallen; Merry en Pippin worden weggevoerd door een bende Uruk-hai, achternagezeten door Gimli, Aragorn en Legolas. Sam en Frodo vervolgen de moeilijke tocht naar Mordor, die nog eens extra bemoeilijkt wordt door De Ring, die een steeds grotere last wordt voor de gekwelde Frodo.
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
Chewbacca
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: