A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
Marco Borsato: Live in de Kuip Marco Borsato: Live in de Kuip
Meer info »
Mask Of Zorro, The Mask Of Zorro, The
Het is twintig jaar geleden sinds Don Diego De La Vega (Anthony Hopkins) zijn laatste heldendaad als Zorro heeft verricht. Maar de onderdrukking duurt voort en hij zal een opvolger moeten vinden die wil vechten voor Mexicaanse volk. Hij neemt Alejandro Murrieta (Antonio Banderas) onder zijn hoede, een struikrover met een vaag verleden. Murrieta wordt Zorro, de grootste held die De La Vega eens was. Samen strijden ze voor de vrijheid van het volk en de waarheid omtrent de afkomst van de mooie Elena...
Meer info »
Mask, The Mask, The
Stanley is een onopvallende, saaie bankbediende. Zijn leven verandert wel heel ingrijpend als hij een antiek masker met magische krachten vindt waardoor hij transformeert in een onweer-staanbare en gevatte superheld. In zijn nieuwe gedaante ontmoet Stanley zijn bloedmooie vriendin en gaat hij de strijd aan met de politie en bankovervallers... tot hij zijn masker kwijtraakt.
Meer info »
Matrix Reloaded Matrix Reloaded
Neo vliegt... maar misschien is zelfs een Uitverkorene, met zijn verbazingwekkende nieuwe krachten, niet bij machte om de opmars van de Machines te stuiten.

Wat is The Matrix? De vraag krijgt nog geen afdoend antwoord, en leidt naar een andere vraag: Wie schiep The Matrix? De antwoorden voeren ons naar nog andere werelden. De beelden en acties zijn verbijsterend.
Meer info »
Matrix Revolutions Matrix Revolutions
Neo. Trinity. Morpheus. Zij en andere helden staan op de rand van de zege of de vernietiging in hun epische oorlog tegen de Machines, het verbluffende sluitstuk van de Matrix-trilogie. Neo's missie is te gaan waar geen mens hem ooit voorging, naar het hart van Machine City, waar hij een meedogenloze strijd moet aanbinden met het op hol geslagen en enorm in kracht toegenomen programma Smith.
Meer info »
Matrix, The Matrix, The
Computer hacker Thomas Anderson has lived a relatively ordinary life--in what he thinks is the year 1999 -- until he is contacted by the enigmatic Morpheus who leads him into the real world. In reality, it is 200 years later, and the world has been laid waste and taken over by advanced artificial intelligence machines. The computers have created a false version of 20th-century life -- the "Matrix" -- to keep the human slaves satisfied, while the AI machines draw power from the humans.
Meer info »
Maverick Maverick
Als Bret verneemt dat een pokertoernooi op een rivierboot de winnaar de aardige som van $500.000 zal opleveren, aarzelt hij geen moment. Helaas wordt hij achtervolgens gedwarsboomd door een strop om z'n nek, een op hol geslagen postkoets, een sluwe Indiaanse sachem, outlaws, ondankbaren en een zak vol ratelslangen, om maar iets te zeggen...
Meer info »
Me, Myself & Irene Me, Myself & Irene
Charlie (Jim Carey) is een motoragent bij de Rhode Island Politie. Hij werkt hard en is een liefhebbende vader voor zijn drie zonen. Als Charlie de opdracht krijgt de veroordeelde Irene naar een andere gevangenis te escorteren, beginnen de hilarische avonturen.
Meer info »
Meet the Parents Meet the Parents
Verpleger Greg Focker wil zijn vriendin Pam ten huwelijk vragen tijdens een weekendje bij haar ouders. Maar er zit een addertje onder het gras.... hij moet eerst goedkeuring zien te krijgen van haar vader, de hysterische, katten adorerende, ex CIA-agent, Jack Byrnes, die vrijwel onmiddelijk een hekel aan hem heeft.
Meer info »
Men in Black 2 Men in Black 2
Tijdens het onderzoeken van een misdaad, ontdekt Jay een duivels complot van Serleena, een Kulotisch monster, vermomd als sexy lingerymodel. Wanneer Serleena het hele MiB-gebouw gijzelt, kan Jay slects een beroep doen op 1 persoon.. zijn oude maatje.
Alleen Kay weet hoe ze het heelal kunnen redden, maar hij is zijn geheugen kwijt...
Meer info »
Men in Black Limited Edition Men in Black Limited Edition
De twee koele regeringsagenten Jay (Will Smith) en Kay (Tommy Lee Jones) gaan de strijd aan tegen aliens in de grootste sciencefiction komedie van het universum. Neem een kijkje achter de schermen van MEN IN BLACK en ervaar een totaal melkwegstelsel aan extra features. Deze DVD bevat de meeste extra's en interactieve mogelijkheden ooit op DVD verschenen. Een DVD waarbij voor het eerst de volledige capaciteit is benut!
Meer info »
Men of Honor Special Edition Men of Honor Special Edition
Cuba Gooding Jr. speelt Carl Brashear, de eerste neger die aangenomen wordt op de marine school voor bergingsduikers en uiteindelijk 'Master Diver' wil worden. Zijn doorzettingsvermogen wordt danig op de proef gesteld door de verbitterde Chief Billy Sunday (Robert de Niro), die hem op alle fronten tegenwerkt.
Meer info »
Merlijn de Tovenaar Merlijn de Tovenaar
De keukenjongen Wart krijgt verbazingwekkende levenslessen van de tovenaar Merlijn, die hem verandert in een vis, een vogel en een eekhoorn.
Deze lessen helpen de jongen het gouden wonderzwaard weg te halen, dat muurvast zit in een grote steen.
Hierdoor zal Wart worden gekroond tot Arthur, de koning van Engeland!
Meer info »
Monsters, Inc. Monsters, Inc.
Sulley is a top scarer at Monsters, Inc., a scream-processing factory where he and Wazowski work as a team, frightening children and capturing their screams to provide the energy for Monstropolis. But the tables are turned when Sulley accidentally transports a little girl, Boo, back to Monstropolis, and he and Wazowski must frantically try to return her to the human world before they're found out!
Meer info »
Moulin Rouge Moulin Rouge
De passionele dichter Christian wordt halsoverkop verliefd op de mooie courtisane Satine in deze exotisch muzikale love story van de visionaire en creatieve regisseur Baz Luhrmann (Romeo & Juliet). Geweldige vertolkingen van o.a. Nicole Kidman en Ewan McGregor zetten de beroemde Parijse nachtclub in vuur en vlam. Deze film is zo betoverend en extravagant, met een eigentijdse geweldige soundtrack, dat je hem niet snel zal vergeten. Spectacular, Spectacular!!
Meer info »
Mulan Mulan
Een dapper meisje, Mulan, ontdekt dat haar oude vader het bevel heeft gekregen om China te verdedigen tegen de boosaardige Hunnen.
Moedig en onzelfzuchtig vermomt Mulan zich als man en neemt de plaats van haar vader in bij het Keizerlijke leger.
Meer info »
Mummy Returns, The Collectors Edition Mummy Returns, The Collectors Edition
Rick O’Connell is inmiddels getrouwd met Evelyn en het paar woont in Londen met hun negen jaar oude zoon Alex. Door stom toeval wordt Imhotep in het British Museum weer tot leven gewekt en zwerft The Mummy opnieuw over de wereld, vastberaden op zoek naar onsterflijkheid.
Meer info »
Mummy, The Collectors Edition Mummy, The Collectors Edition
In 1925, an expedition of treasure hunters visit the ancient Egyptian city of Hamunaptra, hoping to find significant and valuable archaeological artifacts. Instead, they stumble upon a lost tomb containing the mummy of Imhotep, a priest who had been buried alive 3,000 years ago for betraying his Pharaoh.
Meer info »
Muppet Treasure Island Muppet Treasure Island
Het begint allemaal als de jonge Jim Hawkins een verloren gewaande kaart erft waarop staat waar de beroemde piratenschat van Kapitein Flint ligt. Jim huurt het grote schip de Hispaniola, waarop hij kennis maakt met de goede kapitein Smollett (Kermit de Kikker) en de slechte, maar charmante Long John Silver (Tim Curry). Ze varen de grote, open zee op met hun hoofd vol avontuur en gouden piratenschatkisten voor ogen. Maar achter iedere golf gaat groot gevaar schuil - waaronder Benjamina Gunn (Miss Piggy), de op Schateiland aanbeden Godin van de Liefde, die er een stuk minder gevaarlijk uitziet dan ze is!
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
Mace Windu
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: