A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
Patriot, The Patriot, The
Benjamin Martin (Mel Gibson) is een oorlogsheld, die het leger heeft opgegeven om voor zijn gezin te zorgen. Wanneer de Amerikaanse Revolutie uitbreekt, weigert hij dan ook om zich in het oorlogsveld te mengen om zo zijn familie te beschermen.
Meer info »
Payback Payback
Porter verdient zijn brood niet bepaald op een legale manier. Dus wanneer zijn partners hem tijdens een overval beroven van zijn aandeel van 70.000 Dollar en hem voor dood achterlaten, is er voor Porter maar één manier om de zaken weer recht te zetten: zijn manier. Talrijke schurken komen op zijn tocht oog in oog te staan met de loop van zijn revolver: corrupte agenten, straatbendes, karakterloos schorem, hooggeplaatste misdaadfiguren... Iedereen die tussen Porter en zijn 70.000 Dollar staat, zal weten dat hij op wraak zint.
Meer info »
Pearl Harbor Special Edition Pearl Harbor Special Edition
De vrienden Rafe McCawley en Danny Walker zijn in dienst van de Amerikaanse luchtmacht. Rafe is verliefd op de aantrekkelijke Evelyn, maar ze worden van elkaar gescheiden als Rafe zich aanmeldt voor het Eagle Squadron. Evelyn en Danny worden overgeplaatst naar Pearl Harbor, Hawaï, waar ze te horen krijgen dat Rafe gesneuveld is. Op ditzelfde moment barst de Japanse aanval op Pearl Harbor in alle hevigheid los. Nu is het een kwestie van overleven ....
Meer info »
Peter Pan, Terug naar Nooitgedachtland Peter Pan, Terug naar Nooitgedachtland
Peter Pan neemt je opnieuw mee op een magische reis achter de 'tweede ster rechts' naar de plaats waar je nooit oud wordt: 'Nooitgedachtland'. Een duizelingwekkend, compleet nieuw avontuur dat net zo leuk, fantasierijk en gevleugeld is als het origineel!
Meer info »
Phonebooth Phonebooth
Stu krijgt een telefoontje van een sluipschutter en kan geen kant op. Eén telefoontje kan iemands leven beïnvloeden en zelfs beëindigen. Dit overkomt Stu Shepard, een media consultant die e drang om een rinkelende publieke telefoon op te nemen niet kan weerstaan.
Meer info »
Pianist, The Pianist, The
Roman Polanski confronteert ons in dit waargebeurde oorlogsdrama met het leed, de uitzichtloosheid, de hoop en de keuzes van Wladyslaw Szpilman wiens boek en leven als basis fungeerde voor deze film.
Meer info »
Pinokkio Pinokkio
Op een betoverende nacht vol sterren brengt een blauwe fee de geliefde marionet van Geppetto, Pinokkio, tot leven. Dit is het begin van een fantastisch avontuur waarin de pop moet bewijzen moedig, trouw en eerlijk te zijn, eigenschappen die hij moet leren om een echt jongetje te worden. Ondanks de waarschuwingen van zijn wijze vriendje Japie Krekel raakt Pinokkio verstrikt in de ene grappige maar onmogelijke situatie na de andere. Uiteindelijk leidt dit tot in een dappere speurtocht om Geppetto te redden, die in Monstro de Walvis gevangen zit!
Meer info »
Prince of Egypt, The Prince of Egypt, The
De Prins van Egypte is het bijzondere verhaal van twee heldhaftige broers. De één is van koninklijke afkomst, de ander heeft een mysterieuzer verleden. In hun jeugd zijn ze onafscheidelijk en leidt hun gezonde rivaliteit tot hachelijke avonturen. Maar dan drijft het noodlot hen uit elkaar. De één wordt leider van het machtigste keizerrijk ter wereld. De ander wordt tot uiverkorene van zijn eigen volk uitgeroepen. Deze confrontatie zal hun leven en de toekomst van de wereld voor altijd veranderen.
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
Chewbacca
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: