A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
Saint, The Saint, The
Val Kilmer schittert als de gladde spion Simon Templar - alias The Saint - en Elisabeth Shue is geweldig in deze sfeervolle mix van hard avontuur en gevoelige romance. Een groot arsenaal van ultra-moderne uitvindingen staat tot zijn beschikking als hij zich stort in de onderwereld waarin aktie en reaktie elkaar in razendsnel tempo opvolgen.
Meer info »
Scary Movie 3 Scary Movie 3
3 times the laughs! 3 times the horror! 3 times the stars! Charlie Sheen, Anna Faris, Eddie Griffin, Queen Latifah, Regina Hall and Denise Richards take Scary Movie 3 to unprecedented levels of hysterically twisted comedy.
Meer info »
Schindler's List Schindler's List
De film vertelt het indringende, waargebeurde verhaal van de ondoorgrondelijke Oskar Schindler, lid van de nazi-beweging, charmeur en oorlogsprofiteur die de levens redde van 1100 Joden tijdens de holocaust. Het is de triomf van één man van onuitwisbare betekenis en het drama van degenen die, dankzij zijn tussenkomst, een van de zwartste periodes in de geschiedenis van de mensheid overleefden.
Meer info »
Schindler's List Schindler's List
De film vertelt het indringende, waargebeurde verhaal van de ondoorgrondelijke Oskar Schindler, lid van de nazi-beweging, charmeur en oorlogsprofiteur die de levens redde van 1100 Joden tijdens de holocaust. Het is de triomf van één man van onuitwisbare betekenis en het drama van degenen die, dankzij zijn tussenkomst, een van de zwartste periodes in de geschiedenis van de mensheid overleefden.
Meer info »
Se7en Special Edition Se7en Special Edition
Brad Pitt and Morgan Freeman star in this searing psycological thriller about two detectives on the trail of vicious serial killer who chooses his victims according to the seven deadly sins. Also features a riveting performance by Gwyneth Paltrow and briliantly directed by David Fincher, Seven will knock you out of your seat!
Meer info »
Shawshank Redemption, The Shawshank Redemption, The
Within the confines of Shawshank, Andy forms an unlikely friendship with the prison "fixer" Red (Morgan Freeman). He also becomes popular with the Warden and the prison's guards, as Andy is able to use his banking experience to help the currupt officials amass personal fortunes.
Meer info »
Shrek Special Edition Shrek Special Edition
De sluwe Lord Farquaad verbant alle sprookjesfiguren uit zijn rijk naar het moeras van SHREK. Die pikt dit niet en eist zijn geliefde plekje terug. Dat lukt SHREK alleen maar als hij voor Farquaad de beeldschone Prinses Fiona weet te redden uit de klauwen van een heetgebakerde draak. Op deze gevaarlijke missie staat onze coole moerasbewoner heel wat verschrekkelijk grappige verrassingen te wachten...
Meer info »
Siege, The Siege, The
New York - Een golf van terroristische aanslagen overspoelt de stad. Omdat de terreuraanslagen blijven aanhouden, kondigt legergeneraal William Devereaux de staat van beleg af. De komst van het Amerikaanse leger verandert New York in een bezette stad, met racistische klop-jachten en onorthodoxe verhoren als gevolg. Kunnen de extremisten op deze manier gestopt worden?
Meer info »
Signs Signs
Het leven van een voormalig dominee Graham Hess en zijn gezin verandert op slag als een vreemd verschijnsel zich voordoet op hun graanveld: een ingewikkeld patroon van cirkels en lijnen. Wat moet dit voorstellen en waarom gebeurt dit ?
Meer info »
Silence of the Lambs, The Silence of the Lambs, The
Een massamoordenaar is voortvluchtig. De psychopathische seriemoordenaar "Buffalo Bill" maakt zijn slachtoffers onder jonge vrouwen en vilt ze daarna. De FBI schakelt de jonge studente Clarice Starling in om deze maniak te vinden. Hiervoor heeft zij de hulp nodig van Dr. Hannibal Lecter, die beter bekend staat als Hannibal the Cannibal...
Meer info »
Sixth Sense, The Deluxe Edition Sixth Sense, The Deluxe Edition
Met zijn buitengewone, ingetogen acteerwerk speelt Bruce Willis de rol van Dr. Malcome Crowe, een vooraanstaand kinderpsycholoog die nog steeds wordt achtervolgd door het idee dat hij er ooit niet in is geslaagd een patiëntje te helpen. Als hij Cole Sear (Haley Joel Osmont) ontmoet - een bang en verward achtjarig jongetje dat wordt achtervolgd door een diep geheim - beginnen ze samen een ontdekkingsreis waarin spanning steeds meer de overhand neemt.
Meer info »
Small Soldiers Small Soldiers
Commando Elite is uit de speelgoedverpakking ontsnapt! Het zijn soldaatjes met een serieuze missie. Ze stuiten echter op de Gorgonites, een verzameling vriendelijke, zeer eigenaardige schepsels, maar wel de aartsvijanden van de plastic gevechtstroepen. Alleen de zoon van de eigenaar van de speelgoedwinkel kan de Gorgonites helpen en de hele stad behoeden voor een regelrechte ramp!
Meer info »
Snake Eyes Snake Eyes
Cage plays Rick Santoro, a flamboyant Atlantic City police detective who's come to watch the fight and cash in on the hectic betting action. Suddenly, gunfire cuts down a ringside government official, and 14,000 fans suddenly become 14,000 suspects. What eyewitnesses saw, what a casion-wide spycam network reveals and what a mysterious woman in white knows - all lead to a shattering truth Santoro does not want to believe.
Meer info »
Spawn Spawn
Vermoord door corrupte collega's, belandt Al Simmons in de hel.
Om zijn vrouw nog een laatste keer te kunnen zien, sluit Simmons een pact met de Duivel.
Die zorgt ervoor dat hij weer naar de wereld van de levenden kan, en wanneer hij maar wil, een andere gedaante kan aannemen.
In ruil hiervoor wordt hij als SPAWN de leider van het Leger van de Hel.
Meer info »
Speed Special Edition Speed Special Edition
In deze razendsnelle actiefilm, tevens regiedebuut van de nederlandse cameraman Jan de Bont, moet agent Jack Traven een bom onschadelijk maken die de op hol geslagen Howard Payne heeft geplaatst ineen stadsbus van Los Angeles. Maar tot hij daarin slaagt, moeten Jack en passagier Sandra Bullock met de bus blijven rijden met een minimum snelheid van 80km. per uur, anders ontploft de bom.
Meer info »
Speurneuzen, De Speurneuzen, De
Een populaire speelgoedmaker wordt vermist! En er is maar één muis geschikt voor deze zaak, de beroemde superdetective Sherlock Basil Holmuis. Met zijn trouwe assistent Dokter Dawson aan zijn zijde ontdekt Basil dat zijn aarstvijand Proffessor Ratbout Rattatoei achter de verdwijning zit.
Nu zal alleen het beste speurwerk ooit goed genoeg zijn om de speelgoedmaker terug te vinden en hem met zijn dochter Olivia te herenigen!
Meer info »
Star Wars Episode 1, The Phantom Menace Star Wars Episode 1, The Phantom Menace
In Star Wars- episode I, The Phantom Menace gaan we terug in de tijd en zien Darth Vader als negenjarig jongetje, genaamd Anakin Skywalker. Hij woont als slaaf met zijn moeder op de planeet Tatooine. Wanneer Qui-Gon Jinn (Liam Neeson) Anakin ontmoet voelt hij dat dit jongetje de krachten van de Force bezit en dat hij wel eens degene kan zijn die rust in de Force kan brengen.
Meer info »
Star Wars Episode 2, Attack Of The Clones Star Wars Episode 2, Attack Of The Clones
Anakin Skywalker is nu een van de beste Jedi-leerlingen en staat voor de moeilijke taak te kiezen tussen zijn plicht, zijn eergevoel en de verboden liefde voor prinses Amidala.
Meer info »
Star Wars Episode 4, A New Hope Star Wars Episode 4, A New Hope
De Jedi-ridders zijn uitgeroeid en het Keizerrijk houdt de galaxy in een ijzeren greep. Een kleine groep Rebellen durft het aan terug te vechten door het stelen van de geheime plannen voor het ultieme wapen van het Rijk: de Ster des Doods.
Meer info »
Star Wars Episode 5, The Empire Strikes Back Star Wars Episode 5, The Empire Strikes Back
Het zijn donkere tijden voor de rebellen. Na een verwoestende aanval op hun basis op de ijsplaneet Hoth worden de Rebellen achtervolgd door het Keizerrijk.
Meer info »
Star Wars Episode 6, Return of the Jedi Star Wars Episode 6, Return of the Jedi
In het spectaculaire laatste deel van de Star Wars-saga gan Luke Skywalker en Prinses Leia naar de planeet Tatooine om Han Solo te redden. Hiervoor moeten ze infiltreren in de hofhouding van Jabba the Hutt, een van de gevaarlijkste gangsters in de galaxy.
Meer info »
Starship Troopers Starship Troopers
In het nieuwe millennium wordt de mens geconfronteerd met de dodelijkste vijand aller tijden.... een intelligent ras van buitenaardse wezens. Sommige zijn negen meter hoog, anderen kunnen vliegen maar allemaal zijn ze in staat om ieder levend wezen op aarde te vernietigen. Dan verschijnt de jonge Johnny Rico, een onverschrokken vrijheidsstrijder die zich aansluit bij een elite-eenheid van de infanterie.
Meer info »
Steal Steal
Vier razendsnelle bankrovers gaan op geheel eigen wijze te werk. Hoe spectaculairder de roof, hoe beter, als ze maar uit handen van de politie blijven. De mooie rechercheur Karen , die de zaak onderzoekt, belandt in bed met een van de rovers, Slim. Als Slim uiteindelijk de beroving van zijn leven beraamd, waarmee hij en zijn handlangers van hun pensioen kunnen gaan genieten, komen de vier bankrovers tussen twee vuren te zitten. Een corrupte rechercheur aan de ene kant en de maffia aan de andere kant.
Meer info »
Stir of Echoes Stir of Echoes
Tom Witzky woont met zijn gezin in een rustige buitenwijk van Chicago. Op een feestje wordt hij gehypnotiseerd en gaat in een diepe, angstaanjagende trance. Dezelfde nacht wordt hij achtervolgd door gewelddadige visioenen en de geest van een dood meisje, dat hem een dringende, onbegrijpelijke boodschap probeert over te brengen. Geobsedeerd door de overtuiging dat er geesten in zijn huis rondwaren, besluit Tom de oorzaak van de verschijningen te zoeken en brengt daarmee zichzelf en zijn gezin in groot gevaar.
Meer info »
Sum of all Fears, The Sum of all Fears, The
Nadat de President van Rusland sterft en wordt opgevolgd door een man met een duister verleden leeft in Amerika de angst voor de Koude Oorlog weer op. Maar de Oost-West spanningen komen tot een uitbarsting wanneer de CIA vermoedt dat rebelse Russische wetenschappers meer kernwapens aan het ontwikkelen zijn. Wanneer Jack Ryan door CIA-directeur William Cabot wordt ingeschakeld, volgt hij een gevaarlijk spoor dat naar een schokkend slot voert: terroristen zijn van plan een oorlog tussen de V.S. en Rusland uit te lokken..
Meer info »
Superman Limited Edition Superman Limited Edition
De legendarische superman is nu een heel bijzondere gebeurtenis geworden. De special edition is volledig digitaal geremastered, talloze details werden gerestaureerd en de geluidmix werd eveneens digitaal vastgelegd. Daarenboven werden acht minuten aan nooit geopenbaard beeldmateriaal toegevoegd, onder persoonlijke supervisie van regisseur Richard Donner.
Meer info »
Swordfish Swordfish
Stanley Jobson is een superhacker. Hij is voorwaardelijk vrij, maar mag onder geen beding nog een computer aanraken. Jobson wordt echter gechanteerd door een charismatisch meesterbrein (John Travolta) die hem geen keuze laat: een astronomisch bedrag aan geheime overheidsfondsen - codenaam Swordfish - naar diens rekening te sluizen of zijn dochtertje verliezen.
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
Darth Vader
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: