A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
We Were Soldiers We Were Soldiers
De M-16-salvo's en granaatinslagen vliegen je om de oren in deze eerste grote slag van de ViŽtnamoorlog. 400 onervaren Amerikaanse militairen worden in 'The Valley of Death' omsingeld door een verpletterende overmacht van 2000 zwaarbewapende ViŽtnamese soldaten. Ze zitten als ratten in de val. Steun van de mariniers krijgen ze niet en wanhopig proberen ze de verwoestende ViŽtnamese aanvallen te overleven. Ze hebben geen keuze, er zit maar ťťn ding op : een verschrikkelijk gevecht op leven en dood.
Meer info »
Wedding Planner, The Wedding Planner, The
Mary Fiore (Jennifer Lopez) is de meest prestigieuze bruiloftsplanner van San Francisco. Wanneer ze tijdens het vieren van een zeer lucratieve opdracht, het organiseren van de bruiloft van internet tycoon Fran Donnolly (Bridgette Wilson-Sampras), betrokken raakt bij een ongeluk, redt de knappe Dr. Steve Edison (Matthew McConaughey) haar leven.
Meer info »
What Lies Beneath What Lies Beneath
Dr. Norman Spencer en zijn mooie echtgenote Claire lijken een perfect leven en huwelijk te hebben. Wanneer Claire aan Norman vertelt dat ze mysterieuze stemmen hoort en de geest van een jonge vrouw in hun huis ziet, doet hij haar angst toch eerst af als waanzin. Echter wanneer Claire dichter bij de waarheid komt wordt het duidelijk dat de spookverschijning niet langer genegeerd kan worden maar achter Dr. Norman Spencer en zijn knappe vrouw aan komt.
Meer info »
Who Framed Roger Rabbit Who Framed Roger Rabbit
Een man, een vrouw en een konijn hebben een driehoeksverhouding vol moeilijkheden. De man is Eddie Valiant, een uitgerangeerde, tekenfilmfiguren hatende privť detective, die ingehuurd wordt om een moordenaar op te sporen. De vrouw is de welgevormde Jessica, de vriendin van konijn Roger Rabbit. Deze laatste, een van de sterren bij Maroon Cartoon Studios, wordt verdacht van moord op filmbons Acne, die gespot is in een amoureuze omstrengeling met Jessica. Dan laat Jessica ook een oogje vallen op detective Eddie...
Meer info »
Whole Nine Yards, the Whole Nine Yards, the
Nicholas "Oz" Oseransky is een goedhartige tandarts in de buitenwijken van Montreal. Zijn nieuwe buurman Jimmy "De Tulp" Tudeski is een huurmoordenaar op de vlucht voor de maffia uit Chicago. Ondanks al hun verschillen hebben Oz en Jimmy iets gemeen - iemand wil hen allebei vermoorden. Voor Jimmy is het ontwijken van een stel huurmoordenaars kinderspel. Maar voor Oz is het een geheel nieuwe ervaring.
Meer info »
Wild Wild West Wild Wild West
Kevin Kline speelt de rol van collega en briljant uitvinder Artemus Gordon, die samen met West op een gevaarlijke missie wordt uitgestuurd: Dr. Arliss Loveless (Kenneth Branagh) verhinderen zijn duivels plan voor de Verdeelde Staten van Amerika uit te voeren. De aan de hedendaagse tijd aangepaste gadgets uit de jaren 1860 - van heuppistolen en biljartballen in surpriseverpakking tot een wandelende, acht verdiepingen hoge vogelspin van stoom en staal - maken van Wild Wild West een Wow Wow West!
Meer info »
Willow SE Willow SE
De jonge Willow Ufgood bevindt zich plotseling middenin een gevaarlijk avontuur, wanneer hij een te vondeling gelegde baby vindt. Volgens een historische voorspelling is dit kindje voorbestemd de heerschappij van de kwade tovenares, Koningin Bavmorda, te beŽindigen. Vergezeld door slechts ťťn zwaardvechter moet Willow levensgevaarlijke duistere krachten overwinnen, die voor niets of niemand terugdeinzen om de Koningin te beschermen.
Meer info »
World Is Not Enough, The World Is Not Enough, The
Als agent 007 (Pierce Brosnan) de opdracht krijgt om de mooie erfgename van een oliebaron (Sophie Marceau) te beschermen, wordt hij meegezogen in een superspannend en erg gevaarlijk avontuur. Zijn tegenstander is dit keer Renard (Robert Carlyle): een genadeloze anarchist die immuun is geworden voor pijn en daarom bijna onverslaanbaar is. De spanning, de nieuwe gadgets, de adembenemende actie, de knappe vrouwen, de sarcastische humor: alles vind je terug in deze nieuwste Bond.
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
R2-D2
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: