Muppet Treasure Island
Muppet Treasure Island Het klassieke piratenverhaal van Robert Louis Stevenson gaat een eigen leven leiden in handen van de hilarische Muppets! 'Muppet Treasure Island' is de super grappige, uiterst muzikale en deinende avonturenfilm waar het hele gezin steeds weer van zal genieten.

Het begint allemaal als de jonge Jim Hawkins een verloren gewaande kaart erft waarop staat waar de beroemde piratenschat van Kapitein Flint ligt. Jim huurt het grote schip de Hispaniola, waarop hij kennis maakt met de goede kapitein Smollett (Kermit de Kikker) en de slechte, maar charmante Long John Silver (Tim Curry). Ze varen de grote, open zee op met hun hoofd vol avontuur en gouden piratenschatkisten voor ogen. Maar achter iedere golf gaat groot gevaar schuil - waaronder Benjamina Gunn (Miss Piggy), de op Schateiland aanbeden Godin van de Liefde, die er een stuk minder gevaarlijk uitziet dan ze is!

Met vrolijke muzikale inbreng van de Academy Award winnende Hans Zimmer ('The Lion King') en de unieke bonusmaterialen is 'Muppet Treasure Island' een echt Disney juweeltje voor het hele gezin.

Soundtracks:
Dolby Digital - Engels
Dolby Digital - Frans

Subtitles:
- Engels
- Frans
- Nederlands

Speelduur:
96 minuten

Aantal Disks: 1

Special Features:

  • Het achter de zeilen verhaal
  • Sing-Along Song: Schateiland
  • Verborgen Schat Commentaar

dd zondag 24 September 2023
Obi-Wan Kenobi
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: