DVD Top 10
Men of Honor Special Edition Men of Honor Special Edition
Cuba Gooding Jr. speelt Carl Brashear, de eerste neger die aangenomen wordt op de marine school voor bergingsduikers en uiteindelijk 'Master Diver' wil worden. Zijn doorzettingsvermogen wordt danig op de proef gesteld door de verbitterde Chief Billy Sunday (Robert de Niro), die hem op alle fronten tegenwerkt.
Meer info »
We Were Soldiers We Were Soldiers
De M-16-salvo's en granaatinslagen vliegen je om de oren in deze eerste grote slag van de Viėtnamoorlog. 400 onervaren Amerikaanse militairen worden in 'The Valley of Death' omsingeld door een verpletterende overmacht van 2000 zwaarbewapende Viėtnamese soldaten. Ze zitten als ratten in de val. Steun van de mariniers krijgen ze niet en wanhopig proberen ze de verwoestende Viėtnamese aanvallen te overleven. Ze hebben geen keuze, er zit maar één ding op : een verschrikkelijk gevecht op leven en dood.
Meer info »
Aladdin Special Edition Aladdin Special Edition
In het hart van een betoverde stad proberen een gewone jongen en zijn ondeugende aapje Abu om de vrijzinnige Prinses Jasmine uit handen van de boze tovenaar Jafar te redden. Aladdin's leven verandert op slag wanneer hij over een wonderlamp wrijft, waaruit de vrolijke geest verschijnt die Aladdin kan veranderen in een echte prins.
Meer info »
Indiana Jones Trilogy Indiana Jones Trilogy
Eindelijk op DVD! De complete verzameling Indiana Jones films in een luxe 4 DVD-boxset. De films 'Raiders Of The Lost Ark', 'The Temple Of Doom' en 'The Last Crusade' zijn volledig gedigitaliseerd en 'frame-by-frame' geremasterd. Op de vierde disc is voor meer dan drie uur aan extra's te zien.
Meer info »
Blue Streak Blue Streak
De beruchte juwelendief Miles Logan steelt een zeer waardevolle diamant en weet deze nog net op tijd te verbergen in een bouwput voor dat hij wordt gepakt door de politie en voor twee jaar in de cel verdwijnt. wanneer hij zijn tijd heeft uitgezeten gaat hij meteen op zoek naar zijn diamant, maar zijn verbazing is groot als hij ontdekt dat, waar toen een bouwput was, nu het hoofdbureau van de politie is gevestigd! Hij verkleedt zich als een rechercheur om het gebouw binnen te komen, maar blijkt zo goed in zijn werk dat hij wordt bevorderd tot een zeer populair en geliefd teamhoofd...
Meer info »
Die Hard With A Vengeance Die Hard With A Vengeance
Superster Bruce Willis staat als rechercheur John McClane voor de zwaarste dag uit zijn leven in deze knaller van het jaar die letterlijk barst van de actie! Terwijl dood en verderf op elke hoek dreigen, komt Willis explosief in actie en ontsnapt met kunst-en vliegwerk aan het allergste.
Meer info »
Monsters, Inc. Monsters, Inc.
Sulley is a top scarer at Monsters, Inc., a scream-processing factory where he and Wazowski work as a team, frightening children and capturing their screams to provide the energy for Monstropolis. But the tables are turned when Sulley accidentally transports a little girl, Boo, back to Monstropolis, and he and Wazowski must frantically try to return her to the human world before they're found out!
Meer info »
Taxi Taxi
In de smalle straten van Marseille heeft de jonge Daniel zijn saaie baantje als pizzakoerier ingeruild voor de afwisselende job van taxichauffeur. Eigenlijk droomt hij ervan Formule-1 coureur te worden en dat is aan zijn rijstijl te merken.
Meer info »
Maverick Maverick
Als Bret verneemt dat een pokertoernooi op een rivierboot de winnaar de aardige som van $500.000 zal opleveren, aarzelt hij geen moment. Helaas wordt hij achtervolgens gedwarsboomd door een strop om z'n nek, een op hol geslagen postkoets, een sluwe Indiaanse sachem, outlaws, ondankbaren en een zak vol ratelslangen, om maar iets te zeggen...
Meer info »
Payback Payback
Porter verdient zijn brood niet bepaald op een legale manier. Dus wanneer zijn partners hem tijdens een overval beroven van zijn aandeel van 70.000 Dollar en hem voor dood achterlaten, is er voor Porter maar één manier om de zaken weer recht te zetten: zijn manier. Talrijke schurken komen op zijn tocht oog in oog te staan met de loop van zijn revolver: corrupte agenten, straatbendes, karakterloos schorem, hooggeplaatste misdaadfiguren... Iedereen die tussen Porter en zijn 70.000 Dollar staat, zal weten dat hij op wraak zint.
Meer info »
dd maandag 17 Juni 2024
R2-D2
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: