24: Season Two
24: Season Two Winnaar Golden Globe 2004!

Een pracht van een release
Eindelijk kunnen de liefhebbers van 24 de hand leggen op deze langverwachte dvd-verzamelbox met het volledige tweede seizoen. Deze uitgave, in breedbeeld en Dolby 5.1, staat garant voor 24 uur meeslepende spanning en actie. Bovendien zijn er flink wat meer extra's dan in het eerste seizoen, waardoor deze boxset zeven in plaats van zes schijfjes bevat.

Winnaar Golden Globe 2004
Dat de serie wereldwijd veel bewondering en succes boekt blijkt uit de Golden Globe award die het gewonnen heeft in de categorie ‘Beste tv serie – drama’.
Vorig jaar was de serie ook al voor verschillende Golden Globes genomineerd.
De serie dankt zijn succes aan het acteertalent van de geweldige cast en de unieke verhaallijn die een ongekende, bijna verslavende, en ‘explosieve’ spanning opbouwt.

Altijd op het scherp van de snee
In 24 zakt de spanning nooit. Elke plotwending is mogelijk, geen enkel personage is veilig, je weet nooit hoe een aflevering zal aflopen. De uitwerking van het hoofdpersonage, Jack Bauer, is een juweeltje. Kiefer Sutherland is werkelijk in de huid van Bauer gekropen en het succes van de reeks wordt mee bepaald door de grote klasse van Bauer/Sutherland.
24 behoort ongetwijfeld tot de meest vernieuwende en meeslepende tv-reeksen die we in jaren gezien hebben.

Synopsis seizoen 2
Ook in het tweede seizoen van deze topserie blijft de unieke format behouden, elke aflevering brengt precies één uur uit dezelfde dag, zodat ook het tweede seizoen precies één dag beslaat. In de climax van het eerste seizoen wist Jack Bauer (Kiefer Sutherland) als hoofd van de afdeling contraterrorisme van Los Angeles een moordpoging op senator David Palmer (Dennis Haysbert) te verijdelen. Maar Jacks vrouw Teri (Leslie Hope) werd wel gedood, en in dit tweede seizoen moeten Jack en z'n dochter Kim (Elisha Cuthbert) leren omgaan met dat verlies... Jack, inactief sinds het overlijden van z'n vrouw, wordt opnieuw door Palmer, ondertussen president, gevraagd om een nieuw terroristisch complot dat de hele wereld bedreigt, te bestrijden.

Soundtracks:
Dolby Digital - Engels

Subtitles:
- Deens
- Engels
- Frans
- Nederlands
- Noors
- Zweeds

Speelduur:
960 minuten

Aantal Disks: 7

Special Features:

  • Audiocommentaar op alle afleveringen
  • 45 Deleted Scenes
  • Multi-angle Featurette
  • Alle afleveringen in breedbeeld
  • Alle afleveringen in Dolby 5.1

dd woensdag 22 Mei 2019
Darth Vader
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: