Jungle Book 2
Jungle Book 2 Ga gauw zitten voor een compleet nieuw, swingend jungle-avontuur in dit heerlijke vervolg op een van Disney's meest geliefde films. Het verhaal begint waar het Jungle Book eindigt, als Mowgli, het jongetje dat in de jungle is opgegroeid, zijn dierenvrienden verlaat om in het mensendorp te gaan wonen. Daar begint Mowgli een nieuw leven met een liefhebbende familie, waaronder zijn keine broertje Ranjan en zijn nieuwe vriendinnetje Shanti met de mooie bruine ogen.

Ondertussen in de jungle mist Baloe de beer zijn kleine mensenvriend zo erg dat hij het dorp binnensluipt om hem op te zoeken. Mowgli is zó blij dat hij de lieve oude Baloe weer ziet, dat hij hem de jungle in volgt zonder zijn nieuwe familie te vertellen waar hij heengaat. Het wordt echt spannend als Mowgli gevangen raakt door de hypnotiserende blik van de slang Kaa en in een spectaculaire, swingende apenmusical meedanst!
Maar al gauw komt Mowgli oog in oog te staan met zijn oude wraakbeluste vijand, de tijger Shere Khan. Als Shanti en Ranjan beseffen dat Mowgli in gevaar is, vormen ze samen met Baloe een team om de confrontatie met de gevreesde tijger aan te gaan.
Als Mowgli dan eindelijk weer gered is, moet hij kiezen tussen zijn liefde voor de jungle en Baloe, en de mensen van wie hij weet dat zij nu zijn echte familie zijn. Met aanstekelijke liedjes, een nieuwe versie van de levendige Jungle Boek-klassieker "Als je van beren leren kan" en de onvergetelijke figuren, is dit een prachtig animatieavontuur dat het hele gezin zal doen roepen om meer!

Soundtracks:
Dolby Digital - Engels
Dolby Digital - Frans
Dolby Digital - Nederlands

Subtitles:
- Engels
- Engels voor slechthorenden
- Frans
- Nederlands

Speelduur:
70 minuten

Aantal Disks: 1

Special Features:

  • Achter de schermen
  • Mowglis Jungle Doolhof
  • Nooit eerder vertoonde scenes
  • Muziek Video Jungle Rythm
  • Muziekvideo W-I-L-L-D

dd woensdag 27 Januari 2021
Stormtrooper
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: