Enemy of the State
Enemy of the State Superster Will Smith (Men in Black, Independence Day) schittert samen met tweemalig Oscarwinnaar Gene Hackman (Beste Acteur 1971, French Connection; Beste Bijrol 1992, Unforgiven) in een zenuwslopende thriller vol non-stop actie en de meest geavanceerde technologieën!

Robert Clayton Dean (Will Smith) is een succesvolle advocaat uit Washington D.C. die, zonder dat hij het weet, een video in handen krijgt waaruit blijkt dat een topfunctionaris van het "Nationaal Security Agency" (Oscarwinnaar Best Actor John Voight; The Rainmaker, U-Tum) is betrokken bij een politieke moord! Van het ene op het andere moment wordt Dean doelwit van een dodelijk team getrainde NSA agenten. Op High-Tech niveau gaan ze een meedogenloze strijd aan om hem in diskrediet te brengen en het belastende bewijs weer in handen te krijgen.

In de indrukwekkende cast vol sterren speelt onder andere Regina King (Jerry Maguire, Boyz'n the Hood) een glansrol. Zet je schrap voor explosieve actie wanneer Dean wanhopig probeert zijn oude leventje terug te krijgen en zijn onschuld te bewijzen.... voordat het te laat is!

Soundtracks:
Dolby Digital - Engels

Subtitles:
- Deens
- Engels
- Engels voor slechthorenden
- Fins
- Nederlands
- Noors
- Zweeds

Speelduur:
127 minuten

Aantal Disks: 1

Special Features:

  • Interactieve Menu`s
  • Directe Scènetoegang

dd maandag 17 Juni 2024
R2-D2
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: