A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
Taran en de Toverketel Taran en de Toverketel
In het mystieke land Predanië neemt het jongetje Taran een heldhaftige taak op zich. Samen met een magisch zwaard moet Taran zien te voorkomen dat de boosaardige Hoornkoning de bovennatuurlijke krachten van een mysterieuze toverketel zal oproepen! Geholpen door de mooie prinses Elonie, Gorgi, het grappige harige schepseltje, en een schattig helderziend varkentje, verslaat Taran zijn afschrikwekkende vijand en leert onderweg de kracht van vriendschap kennen!
Meer info »
Tarzan Tarzan
Diep in de Afrikaanse jungle geeft een gorillamoeder een achtergelaten baby de naam "Tarzan" en neemt hem aan als haar eigen zoon.
Tarzan groeit op met zijn bijdehante apenvriendje Tuk en zijn neurotische kameraad, de olifant Tantor. Zo ontwikkelt hij alle instincten van een dier en leert hij alles over de jungle, terwijl hij
razendsnel door de bomen zweeft en zwaait.
Meer info »
Taxi Taxi
In de smalle straten van Marseille heeft de jonge Daniel zijn saaie baantje als pizzakoerier ingeruild voor de afwisselende job van taxichauffeur. Eigenlijk droomt hij ervan Formule-1 coureur te worden en dat is aan zijn rijstijl te merken.
Meer info »
Taxi 2 Taxi 2
Snelheidsduivel Daniel en zijn taxi (bekend uit Taxi 1) worden weer ingeschakeld om de wereld te redden met fantastische achtervolgingen. De weg tussen Marseille en de Champs-Elysées in Parijs maakt tijdelijk plaats voor een racebaan.
Meer info »
Taxi 3 Taxi 3
Zet je schrap en doe de autogordels maar weer om. Met de voet stevig op het gaspedaal is waaghals en taxichauffeur Daniël terug voor zijn derde avontuur. De politie, onder leiding van commissaris Gilbert en adjudant Emilien, staat voor een raadsel. Steeds weer weten gangsters die Marseille onveilig maken te ontlomen door zich te verkleden als kerstmannen en nu de kerstdagen voor de deur staan houden Gilbert en Emilien hun hart vast.
Meer info »
Terminal, The Terminal, The
The terminal vertelt het verhaal van Viktor Navorsky, die vanuit Oost-Europa een bezoek brengt aan New York, maar in wiens vaderland een geweldadige coup gepleegd wordt terwijl hij in de lucht zit op weg naar Amerika. Hij kan niet terug, maar krijgt ook geen toestemming om de Verenigde Staten binnen te gaan. In de internationale transithal moet hij er maar het beste van zien te maken, totdat de oorlog in zijn land voorbij is.
Meer info »
Terminator 3, Rise of the Machines Terminator 3, Rise of the Machines
Arnold Schwarzenegger is terug in de rol van de Terminator, één van de meest legendarische film-saga's aller tijden!
Hij krijgt te maken met een nieuwe tegenstander, een bloedmooie vrouwelijke Terminatrix. Non-stop actie, waanzinnige special effects en nooit eerder vertoonde stunts maken Terminator 3: Rise of the Machines tot een spektakel dat je keer op keer opnieuw wilt beleven.
Meer info »
The Hulk The Hulk
Meer info »
Three Kings Three Kings
Three Kings begint wanneer de Golfoorlog voorbij is. Temidden van alle feestvreugde en verwarring zijn vier Amerikaanse soldaten (George Clooney, Mark Wahlberg, Ice Cube en Spike Jonze) vastbesloten naar huis te gaan met meer dan alleen maar wat zandvlooien. Ze komen terecht in een opstand van de democratische oppositie waardoor hun hele plan en hun levens een heel andere wending krijgen.
Meer info »
Three Musketeers, The Three Musketeers, The
It´s all for one and one for all as the daring trio attempt to stop the evil Cardinal Richelieu from overthrowing the King of France. Enter young D´Artagnan whose dream of becoming a Musketeer is put in jeopardy when he falls in love with Richelieu´s beautiful but treacherous spy, Milady de Winter. If D´Artagnan is to escape her cluttches and become a Musketeer, he´ll have to prove himself as an expert swordsman and a trusted ally. It´s The Three Musketeers as you´ve never seen them before in this action-packed smash hit!
Meer info »
Three To Tango Three To Tango
Een rijke zakenman, die ten onrechte denkt dat Oscar Novak homo is, vraagt hem zijn vriendin te bespioneren.
Oscar, die zijn kansen om bij de magnaat een winstgevend bouwcontract in de wacht te slepen niet op de helling wil zetten, stemt toe en wordt halsoverkop verliefd...
Meer info »
Time to Kill, A Time to Kill, A
Sandra Bullock, Samuel L. Jackson, Matthew McConaughey and Kevin Spacey portray the prinicpals in a murder trial that brings a small Mississippi town's racial tensions to the flashpoint. Amid a frenzy of activist marches, Klan terror, media clamor and brutal riots, an unseasoned but idealistic young attorney mounts a stirring courtroom battle for justice.
Meer info »
Titanic Titanic
Leonardo DiCaprio and Kate Winslet light up the screen as Jack and Rose, the young lovers who find one another on the maiden voyage of the "unsinkable" R.M.S. Titanic. But when the doomed luxury liner collides with an iceberg in the frigid North Atlantic, their passionate love affair becomes a thrilling race for survival.
Meer info »
Tomb Raider Tomb Raider
Het zoeken naar verloren rijkdommen en kostbare schatten, en de afstraffing van schurken: alledaagse praktijken voor avonturier Lara Croft. Een verborgen geheim uit haar vader's verleden leidt haar tot de grootste uitdaging van haar leven: de Driehoek, een legendarisch 'artifact' met het vermogen om ruimte en tijd te veranderen.
Meer info »
Tomb Raider 2, The Cradle of Life Tomb Raider 2, The Cradle of Life
Voor deze zaak schakelt Lara haar ex-partner Terry Sheridan in, een gevaarlijke huurling die Lara en hun land in het verleden heeft verraden. Lara weet dat Terry Sheridan de juiste man is voor deze missie, maar kan ze hem nog vertrouwen?
Meer info »
Top Gun Top Gun
Maverick (Tom Cruise) wordt samen met zijn maat Goose aangenomen bij Top Gun, de eliteschool van de Marine voor gevechtsvliegers. Daar maakt hij kennis met de beeldschone Charlie (Kelly McGillis) die hem niet alleen binnen de opleiding instrueert, maar hem ook dingen bijbrengt die niet in het klaslokaal thuishoren.
Meer info »
Total Recall Total Recall
Het is 2048. Douglas Quaid heeft nachtmerries over de planeet Mars. Bij een bedrijf dat valse herinneringen implanteert, maakt hij een ingebeelde 'reis' naar de kolonie op de rode planeet. Dat gaat vreselijk verkeerd. Als hij weer bijkomt herinnert hij zich dat hij een geheim agent is die op Mars vocht tegen de plaatselijke dictator. Opeens wordt hij genadeloos opgejaagd door huurmoordenaars, waaronder zijn eigen vrouw.
Meer info »
Toy Story Toy Story
Toy Story, een meeslepend verhaal over hoe rivaliteit kan omslaan in vriendschap, laat je kennismaken met vele hartverwarmende karakters, waaronder cowboy Woody en Buzz Lightyear, een futuristisch actiefiguurtje. Samen met een cast vrolijke vriendjes zal Toy Story de hele familie laten genieten van de actie, het avontuur en de vele lachsalvo's. Toy Story, een mijlpaal op het gebied van vernieuwende animatietechnieken.
Meer info »
Toy Story 2 Toy Story 2
Wanneer Andy op zomerkamp is, wordt Woody ontvoerd door Al, een fanatieke speelgoedverzamelaar. Onder leiding van Buzz Lightyear komen Meneer Aardappelhoofd, Hamm, Rex en Slinky in actie in een avontuurlijke en hilarische reddingsmissie waar iedereen volop van zal genieten!
Meer info »
Twister Twister
In this adventure swirling with cliffhanging excitement and awesome special effects, Helen Hunt and Bill Paxton play scientists pursuing the most destructive weatherfront to sweep through mid-America's tornado Alley in 50 years. By launching electronic sensors into the funnel, the storm chasers hope to obtain enough data to create an improved warning system. But to do so, they must intercept the twisters' deadly path.
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
R2-D2
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: