A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O
P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - 0-9
A.I. Artificial Intelligence A.I. Artificial Intelligence
De wetenschap heeft een duizelingwekkend hoge vlucht genomen en zeer ontwikkelde robots - Mechas - helpen de mensen in alle aspecten van hun leven. Maar David, een prototype kindrobot dat geprogrammeerd is om onvoorwaardelijke liefde te geven, wordt door z'n menselijke familie gedumpt. In een vreemde, wrede wereld gaat David op zoek naar wie hij echt is.
Meer info »
Air Force One SE Air Force One SE
Aan boord van het zwaarst bewaakte vliegtuig ter wereld - het presidentiële toestel - is president Marshall (Ford) samen met zijn vrouw, dochter en een legertje top-ambtenaren op weg naar huis. Ze zijn nog maar net opgestegen of het vliegtuig wordt gekaapt door radicale communisten onder leiding van de meedogenloze terrorist Korshunov.
Meer info »
Aladdin Special Edition Aladdin Special Edition
In het hart van een betoverde stad proberen een gewone jongen en zijn ondeugende aapje Abu om de vrijzinnige Prinses Jasmine uit handen van de boze tovenaar Jafar te redden. Aladdin's leven verandert op slag wanneer hij over een wonderlamp wrijft, waaruit de vrolijke geest verschijnt die Aladdin kan veranderen in een echte prins.
Meer info »
Alice in Wonderland Alice in Wonderland
Op een zomerdag ziet Alice een wit konijn met een klok voorbijrennen. Ze rent 't dier na, maar valt pardoes in een konijnenhol. In het mysterieuze kleine kamertje zegt de deurknop haar een slokje te nemen van het flesje op tafel. Het toverdrankje maakt haar zo klein dat ze zelfs door het sleutelgat kan kruipen. Verdrietig geworden komt ze terecht in een wonderbaarlijke droomwereld waar ze allerlei avonturen beleeft.
Meer info »
Amelie Collectors Edition Amelie Collectors Edition
Amelie is jong, onschuldig, naïef en op zoek naar de ware liefde. Als jonge Parijse twintiger ontdekt ze beetje bij beetje dat om het echte geluk te vinden ze haar lot in eigen hand moet nemen en daarbij volledig moet openstaan voor haar omgeving. Amelie is een ontroerend en hedendaags sprookje.
Meer info »
American Pie American Pie
Enkele schoolvrienden besluiten hun zielige reputatie van SEKSUELE LOSERS vaarwel te zeggen en eindelijk eens actie te ondernemen. Gedreven door GIERENDE HORMONEN, maar hopeloos onervaren, proberen ze te scoren bij de vrouwen. De klunzige JIM, de nerveuze KEVIN, sportheld OZ en de mysterieuze FINCH sluiten een pact: vóór het eindaxemenfeest moeten ze ontmaagd zijn.
Meer info »
American Pie 2 American Pie 2
De Jongens van American Pie zijn weer bij elkaar en willen maar één ding: seks!

Een jaar is verstreken, het is tijd voor een reünie. De locatie is een tot feestcentrum omgebouwd strandhuis dat garant moet staan voor een fantastische zomer.
Meer info »
Anger Management Anger Management
De altijd rustige David Buznik wordt na een klein opstootje ten onrechte veroordeeld tot een cursus "woede beheersing". Hier komt hij in aanraking met de psychopatische Dr. Buddy Rydell. Nadat Dave opnieuw over de schreef is gegaan, besluit de rechter dat Dr. Rydell de cursus één op één moet voortzetten. Het gevolg is dat docent en leerling dag en nacht met elkaar opgescheept zitten. Dave's kookpunt nadert... en dat is nou juist niet de bedoeling.
Meer info »
Animatrix, The Animatrix, The
Welcome to The Animatrix, a visionary fusion of CG-animation and Japanese animé from the world's most revered animé directors. Experience the prequel to The Matrix and learn about the last cities of mankind, the war with the machines and humanity's ultimate downfall. Witness the Final Flight of the Osiris, which sets the stage for The Matrix Reloaded movie and Enter the Matrix video game. Grasp a more complete understanding of The Matrix available nowhere else. Expand your mind even further as you unlock a dazzling arsenal of Bonus Materials. It's time to plug in.
Meer info »
Antz Antz
Het leven is geen makkie voor Z, een eenvoudige werkmier, die temidden van zijn miljarden soortgenoten de kansloze hoop koestert om een afspraakje te maken met de dame van zijn dromen, prinses Bala. Maar als hij de plaats inneemt van zijn vriend die als Rambo-mier in het leger zit, volgen de bizarre gebeurtenissen elkaar in rap tempo op. De oorlog tegen de termieten en zijn speurtocht naar het beloofde land 'Insectopia' leiden onvermijdelijk tot een confrontatie met de meedogenloze generaal Mandible, die de hele kolonie met de grond gelijk wil maken. Van een anonieme werkmier groeit Z uit tot held van De Grote Hoop.
Meer info »
Aristokatten, De Aristokatten, De
Het verhaal begint in Parijs, waar een aardige en excentrieke Madam haar gehele bezit nalaat aan haar geliefde high-society katten. Maar Edgar, haar hebzuchtige butler, wil zelf het geld erven. Hij ontvoert de zachtaardige Duchess en haar drie ondeugende kleintjes, en laat ze op het Franse platteland aan hun lot over. Gelukkig komt er hulp van de bijdehante straatkat Thomas O'Malley om de avontuurlijke terugweg naar Parijs aan te vatten.
Meer info »
Armageddon Armageddon
Wanneer NASA-directeur Dan Truman (Thornton) beseft dat inze Aarde over 18 dagen vernietigd zal worden door een meteoor zo groot als de staat Texas, heeft hij slechts één mogelijkheid: laat een groep luidruchtige rouwdouwers van een booreiland komen, train ze, laat ze landen op de astroïde en zorg dat er een atoombom in de kern komt.
Meer info »
Asterix & Obelix, Missie Cleopatra Asterix & Obelix, Missie Cleopatra
Egypte,onder het bewind van Cleopatra is onder heerschappij gevallen van het Romeinse rijk, althans, dit beweert Caesar. De mooie en trotse Cleopatra laat deze opmerking niet op zich zitten en gaat met hem een weddenschap aan om binnen drie maanden een prachtig paleis te bouwen in het midden van de woestijn. Voor deze bijna onmogelijke taak neemt Cleopatra de beste architect van Alexandrië aan, Numérobis. Als hij deze opdracht klaarspeelt, zal ze hem overladen met goud en geschenken, zo niet; wordt hij voor de krokodillen geworpen.
Meer info »
Austin Powers Austin Powers
Austin Powers, overdag een trendy modefotograaf in het swingende Londen van de jaren '60. 'snachts een gevreesde geheim agent van de Britse Geheime Dienst. Met zijn spanende fluwelen pakken, zijn hippe bril en zijn ongekende charmes windt hij elke vrouw zonder enige moeite om zijn vinger.
Meer info »
Austin Powers 2, The Spy Who Shagged Me Austin Powers 2, The Spy Who Shagged Me
's Werelds hipste, grooviest en meest shagadelic geheim agent bindt de strijd aan met Dr. Evil. Als deze kaalhoofdige superschurk geen astronomisch geldbedrag krijgt, dan blaast hij de aarde op. Om er zeker van te zijn dat Austin hem niet weer, traditiegetrouw, glansrijk verslaat, reist Dr. Evil terug in de tijd naar 1969.
Meer info »
Austin Powers 3, Goldmember Austin Powers 3, Goldmember
De naam is Powers,... Nigel Powers. WAT?! Ja hoor: onze welbekende, onverwoestbare, superhorny, swingende brok positieve energie van een geheim agent, Austin-"Yeah baby yeah!"-Powers heeft een vader! En wat voor één! Nigel Powers is de beroemdste spion van Engeland, een levende legende, maar nu is hij ontvoerd door topcrimineel Goldmember.
Meer info »
Avonturen van Ichabod en meneer Pad, De Avonturen van Ichabod en meneer Pad, De
Ga mee met Mol, Rat en Desiderius Das als hun vriend Meneer Pad hen meeneemt op een woeste autorit! Ontmoet daarna de spichtige Ichabod Crane die ervan droomt de mooie Katrina te versieren, maar daarbij wordt het hem moeilijk gemaakt door de pestkop van de stad die ook een oogje op Katrina heeft. Door deze komische rivalen zal Ichabod kennis maken met de legende van de ruiter zonder hoofd, wat een ijzingwekkende climax tot gevolg heeft!
Meer info »
dd dinsdag 23 Juli 2019
Stormtrooper
Speelt de film van je keuze in de bioscoop?
Kijk of de film die je wilt zien ook draait in 'jouw' bioscoop.
Extra's
Nieuwste aanwinsten:
Zoeken
Geef een willekeurige zoekterm: